Dinamo dinamo insolvență Razvan Zavaleanu Superliga Imagine din Dinamo - Rapid

EXCLUSIV Dinamo caută în continuare un investitor: ”Avem discuții cu mai multe persoane”

Dinamo a intrat în insolvență în luna iunie, pentru a doua oară în istoria clubului. ”Roș-albii” au datorii uriașe, de peste șase milioane de euro.

Daniel Anghel
Data publicarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 13:42
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 23:06

Situația delicată din ”Ștefan cel Mare” i-a făcut pe oamenii de afaceri să fie rezervați în ceea ce privește preluarea clubului. Răzvan Zăvăleanu, adiminstratorul judiciar al lui Dinamo, spune că au existat ”tatonări” cu mai mulți potențiali investitori.

Dinamo caută investitori: ”E vorba doar de simple tatonări”

Momentan, nu există un interes concret din partea unui investitor pentru preluarea clubului.

„Așteptăm confirmarea planului de reorganizare. Referitor la datoriile societății, este evident că știm o situație exactă. În cele patru luni care au trecut de la deschiderea procedurii, ne-am format, cred eu, o imagine aproape de adevăr referitor la situația în care se află clubul.

Deocamdată nu există un interes manifestat. Avem discuții cu mai multe persoane către care am mers noi, răspundem la diferite întrebări în momentul ăsta, dar nu există un interes manifestat. E vorba doar de simple tatonări, așa cum am mai spus”, a spus Zăvăleanu, pentru www.sport.ro.

Dinamo va juca în compania celor de la FC Voluntari luni, de la ora 20:30.

”Câinii” ocupă locul 15 în Liga 1, penultimul, cu opt puncte după 15 partide, în timp ce Academica Clinceni se situează pe ultimul loc, cu 4 puncte după 15 runde. Obiectivul lui Mircea Rednic pentru acest sezon este salvarea de la retrogradare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!