Dinamovistii vor sa aiba sarbatorile cat mai fericite! "Vrem sa ii ZDROBIM!" Ce au declarat jucatorii inantea meciului cu Vaslui:

Autor: Sport.ro
Luni 16 Decembrie 2013, 20:20

	Dinamovistii vor sa aiba sarbatorile cat mai fericite! "Vrem sa ii ZDROBIM!" Ce au declarat jucatorii inantea meciului cu Vaslui:

► Vineri 21:00, in direct SPORT.RO: "Pe urmele lui Klitschko"! Ciocan vs Johnson in main event, LIVE PRO TV 22:45!

Dinamo joaca maine ultimul meci din acest an, la Vaslui. Echipa are cinci victorii consecutive in campionat si vrea sa ramana pe locul 5 pana in primavara.

"Concluzia dupa meciul cu Timisoara este ca daca vom trata fiecare meci cu seriozitate, vom avea de castigat. Sunt foarte bucuros ca, la doar 18 ani, sunt golgheterul echipei Dinamo si sper sa-mi ajut echipa in continuare. Tin sa le multumesc fanilor si ma bucur ca sunt alaturi de noi. Chiar daca am inceput greu acest sezon, cu ajutorul suporterilor am reusit sa ne revenim si sa ajungem la rezultatele din prezent”
, a spus Rotariu.

"Trecem printr-o perioada foarte buna si sper sa o tinem tot asa. Mai avem un meci la Vaslui si suntem increzatori ca putem sa obtinem un rezultat bun. Conteaza foarte mult aportul fanilor. Suntem constienti ca atitudinea fanilor fata de echipa s-a schimbat. Este clar ca atitudinea noastra in teren este dictata si de suportul pe care-l avem in tribune. Impreuna am reusit sa facem aceste rezultate bune si trebuie sa continuam asa”, a spus si Curtean pentru site-ul dinamovistilor.

USR şi PLUS fuzionează sâmbătă, într-un congres online. Cine va conduce partidul
BRAT