Fotbal intern

GALERIE FOTO Rapid și-ar putea inaugura stadionul cu un derby! Anunțul așteptat de suporteri

Rapidiștii așteaptă cu nerăbdare inaugurarea noului stadion din Giulești. Momentul ar putea fi amânat până în luna februarie.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 21:59
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 22:02

Primul meci de pe teren propriu din 2022 va fi împotriva celor de la UTA Arad, pe 29 ianuarie, dar sunt șanse nule ca acea partidă să se joace pe noua arenă a Rapidului. În luna februarie, după deplasarea de la Voluntari, va veni meciul cu Sepsi, care se va disputa în jurul datei de 12 februarie.

Dacă nu vor reuși să inaugureze stadionul nici cu Sepsi, următoarea variantă este în derby-ul bucureștean cu Dinamo.

Rapid ar putea inaugura noul stadion din Giulești cu Sepsi sau cu Dinamo

"Sperăm cât mai repede, mai mult ca sigur nu se va juca împotriva celor de la UTA, asta ştim. Sperăm să jucăm următorul meci de acasă, cu Sepsi, sperăm să jucăm cu Sepsi primul meci pe Giuleşti, dacă nu, probabil după aceea. Avizele, a fost predat şi vom vedea cât va ţine. Cei de la CS Rapid fac tot posibilul, au început să depună, să pregătească documentaţia, dar vom vedea cât va ţine.

E un stadion nou, frumos, o să jucăm foarte mult timp pe el şi nu putem să fim acum supăraţi că nu o să jucăm cu unul sau două meciuri mai devreme", a spus Victor Angelescu, pentru Telekom Sport.

Noul Stadion Giuleşti, care va putea fi omologat UEFA categoria 4, are aproximativ 14.000 de locuri, o suprafaţă desfăşurată construită de 40.522 mp şi beneficiază de 14.050 de locuri pentru spectatori, 184 locuri de parcare şi 7.560 mp de gazon natural ranforsat sintetic.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies