Dinamo ar putea fi gazdă pe terenul rivalei: ”N-avem nimic împotrivă”

dinamo - farul Dinamo liviu ungurean stadion rapid Superliga Ahmed Bani / Dinamo
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Septembrie 2023, 10:31
Data actualizarii: Marti 19 Septembrie 2023, 10:31

Dinamo va juca împotriva campioanei Farul Constanța vineri, de la ora 21:00. 

Pentru că Arena Națională va fi gazda unui festival în acest sfârșit de săptămână, Dinamo va fi nevoită să-și găsească o altă arenă pentru meciul de pe teren propriu cu Farul.

Singura variantă ar fi Arcul de Triumf, pe care ”câinii” au mai evoluat în Liga 2, dar și în acest debut de sezon din Superligă, doar că administratorii arenei de lângă Mănăstirea Cașin sunt încă supărați după ce dinamoviștii s-au plâns de calitatea gazonului.

Dinamo, așteptată pe terenul rivalei Rapid!

Între timp, Dinamo este așteptată pe terenul rivalei Rapid! Liviu Ungurean, zis ”Bocciu”, liderul galeriei din Giulești, spune că fanii n-ar avea nimic împotrivă ca rivalii să fie gazde pe stadionul rapidiștilor.

"Nu trebuie să mă întrebați pe mine, nu galeria dictează în Giulești. Totuși, dacă ni s-ar cere o părere, noi n-am avea nimic împotriva.

Și ei ne-au primit, când jucam la Liga 4, să jucăm în Ștefan cel Mare. Nu cred că am putea noi să le punem piedică. Clubul Sportiv sau cine manageriază stadionul se ocupă, ei decid", a spus Liviu Ungurean, potrivit iAMSport.

Andrei Nicolescu a anunțat bugetul clubului

În cadrul unei conferințe de presă, Andrei Nicolescu, acționar și administrator special la Dinamo, a fost întrebat despre bugetul pe care-l va avea clubul în acest an competițional, având în vedere că acționarii au scăpat de o bună parte a datoriilor.

„Cred că undeva se întrepătrund două tipuri de cheltuieli despre care doriți să aveți informații și cred că vorbim despre bugetul clubului despre activitatea efectivă a clubului, era deja stabilit și v-am spus că se încadrează între cinci și șase milioane de euro. 

A doua parte cred că se referă la părțile de făcut în plan, atât pe datoriile din plan cât și pe datoriile curente. Restul de plată va fi făcut conform 'agreement-ului' pe care acționarii îl vor avea cu privire la modalitatea și termenele de ieșire din insolvență”, a spus Andrei Nicolescu, la conferința de presă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!