Dinamo a primit in aceasta dimineata o oferta pentru Gnohere! Dezvaluire de ultima ora facuta de Mircea Rednic

Citeste si - "Gnohere a semnat deja cu Steaua. Or sa dateze contractul din iarna, ce mare chestie". Dumitru Dragomir detoneaza o bomba in cazul "telenovelei" Bizonului

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Septembrie 2016, 14:56
Data actualizarii: Joi 08 Septembrie 2016, 15:18

Dumitru Dragomir sustine ca Harlem Gnohere va ajunge in cele din urma la Steaua, pe filiera Anamaria Prodan, in timp ce "Bizonul", care a punctat pentru Dinamo intr-un amical cu Tunari, ii linisteste pe fani: "Acum sunt cu gandul la goluri si pase de gol, nu la oferte".

In plina "telenovela", Mircea Rednic, antrenorul care l-a adus pe "Bizon" in Stefan cel Mare, face insa o noua dezvaluire: pe numele lui Gnohere a sosit o noua oferta.

Mircea Rednic a vorbit astazi la Radio Sport Total FM, acesta anuntand ca Gnohere a primit chiar in aceasta dimineata o oferta din zona Golfului. 

Un club din Emiratele Arabe Unite il doreste pe Gnohere si i-a oferit lui Ionut Negoita suma de 450.000 euro. Pentru atacant, arabii au propus un contract anual de 400.000 euro.

Rednic a mai spus ca "Bizonul" a refuzat aceasta varianta.

Fostul antrenor din Stefan cel Mare a mai lamurit situatia in privinta implicarii fiicei sale in afacere.

"Nea Mitica le mai nimereste, dar acum n-a nimerit-o. Gnohere nu a semnat cu nimeni inca, pentru ca la mijloc e fiica mea, care e impresar FIFA. El trebuie sa dea 200.000 euro daca semneaza. Azi a venit o oferta din Emirate, insa a refuzat-o, desi avea un salariu de 400.000 euro. 

Luana are hartie prin care poate negocia cu orice echipa din strainatate la suma de 600.000 euro. Ionut Negoita a fost de acord cu aceasta solicitare", a spus Rednic.

Modifică setările cookies