VIDEO Stoican vede părțile bune după Farul - Dinamo 2-2! Ce se întâmplă cu jucătorul testat în amical

Flavius Stoican a tras primele concluzii după meciul amical disputat de Dinamo la Constanța, în compania celor de la Farul, scor 2-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 20:39
Data actualizarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 21:13

Antrenorul care a preluat Dinamo după demiterea lui Mircea Rednic a fost mulțumit de jocul echipei sale și vede părțile pozitive după ultimul meci de pregătire. Săptămâna viitoare, ”câinii” vor juca în deplasare cu FC Argeș.

„Având in vedere că am în componență jucători care vor să demonstreze, nu cred că ne merităm locul acolo unde suntem. Un meci bun, cu un ritm alert. Sunt puțin trist că doi jucători au ieșit accidentați, mă refer la Mihaiu și la Carp. Sper să nu fie grav, ca ei să poată reveni la antrenament.

  • Flavius Stoican

Flavius Stoican, după Farul - Dinamo 2-2

Starea de spirit e foarte bună. Ușor, trebuie să devenim o echipă. Au fost momente când s-au ajutat în teren, au creat ocazii, ceea ce mă bucură. Nu este nimic întâmplător, e normal ca ei să conștientizeze acest lucru. După meciul pe care l-am disputat în seara asta, chiar avem speranțe.

Va fi cred eu ca o încununare a evoluției lui de până acum. Eu mi-aș dori să rămână, potențialul lui este enorm. Dacă el a avut și are oferte, înseamnă că are un potențial fantastic. Dacă noi reușeam ca echipă să fim mai sus în clasament, cu siguranță cota lui era mult mai mare. Contează ca el să fie mulțumit dacă va alege să plece. M-aș bucura pentru el și m-aș bucura că s-ar ameliora, cât de cât, situația financiară.

Nu trebuie să tratăm superficial meciurile, nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Acest amical este un moment în care trebuie să conștientizeze că se poate. Jucăm prima etapă cu FC Argeș, am văzut că au obținut rezultate bune în pregătiri. Pleacă favoriți, noi ne jucăm șansa noastră”, a spus Flavius Stoican, la microfonul PRO TV.

Antrenorul lui Dinamo a vorbit și despre Alin Buleică (30 de ani), pe care l-a testat în meciul cu Farul, dar care nu a semnat încă un contract cu gruparea ”roș-albă”. Se pare că acesta va rămâne în ”Ștefan cel Mare” pentru a ajuta la salvarea de la retrogradare.

„Alin Buleică este un jucător în care eu cred, am crezut, și sunt convins că va demonstra pe teren ceea ce știe. Sunt mulți oameni care critică, important este ca el să fie atent doar la fotbal și să demonstreze pe teren. Are un potențial enorm, colegii lui l-au primit cum trebuie și cred că va demonstra într-un timp scurt. Gândul nostru trebuie să fie aici. Trebuie să tragem la aceeași căruță, că avem nevoie”, a mai spus Stoican.

Dinamo este pe penultimul loc, cu 12 puncte, la un singur puncte în fața ”lanternei roșii” Academica Clinceni și la șapte puncte distanță de următoarea clasată, FCU Craiova.

VIDEO - Rezumat Farul - Dinamo 2-2

Modifică setările cookies