OFICIAL Dinamo a anunțat cinci plecări dintr-un foc: ”Sunt doar primii pași”

Dinamo Zeljko Kopic Superliga Zeljko Kopic, antrenor Dinamo / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2024, 20:31
Data actualizarii: Luni 10 Iunie 2024, 20:31

Dinamo își va schimba serios lotul pentru următorul sezon, în care conducerea a fixat un obiectiv ambițios.

După ce șapte jucători au părăsit deja echipa, ultimul fiind Christian Ilic (27 de ani), Dinamo a oficializat despărțirea de încă cinci componenți ai staff-ului.

Antrenorii secunzi Marijo Tot, Iulian Mihăescu și Sorin Colceag vor pleca de la echipă în această vară. De asemenea, din staff-ul medical al echipei vor pleca Constantin Covaciu și Dănuț Covaciu.

Tot în același comunicat oficial, Dinamo a anunțat cine îi va înlocui pe aceștia.

Dinamo a anunțat cinci plecări de la echipă

„Le mulțumim pe această cale celor trei antrenori secunzi Marijo Tot, Iulian Mihăescu și Sorin Colceag pentru profesionalismul de care au dat dovadă de-a lungul timpului, pentru atașamentul demonstrat față de club.

Au plecat tehnicieni experimentați, au venit antrenori tineri, licențiați, formați în Academia Dinamo, Victor Petcu de la U17 și Adrian Marcu de la U16. 

Antrenorul de portari Alessandro Caparco, "preparatorii" Aleksa Boskovic și Mădălin Udrea, precum și medicul Haj Kanameh Talal au fost confirmați în funcții. 

Staff-ul medical a suferit modificări pentru noul sezon competițional. 

Îi mulțumim lui Constantin Covaciu, lui Dănuț Covaciu și suntem bucuroși să-i avem alături de noi pe maseurii Bogdan Ionescu, Alin Grosu și Andrei Brăteanu.

Lotul dinamoviștilor va avea din acest sezon un nutriționist, specializat în Spania, Javier Rodriguez Rocinau. 

Aceste schimbări în staff-ul tehnic și medical sunt doar primii pași pentru a forma o echipă competitivă, pentru a vorbi despre performanță la Dinamo”, a transmis clubul pe pagina oficială de Facebook.

Dinamo și-a anunțat obiectivul pentru sezonul 2024-2025

Acționarii din Red&White, prin vocea lui Eugen Voicu, anunță că Dinamo va ținti o clasare în zona locurilor de play-off la finalul sezonului regulat 2024-2025. Obiectivul pare unul dificil de realizat, având în vedere că ”roș-albii” s-au salvat la limită de la retrogradare în sezonul recent încheiat.

„Vom lupta pentru play-off. Știu că sună ambițios pentru că plecăm dintr-un moment în care avem foarte mult de reconstruit, dar cred că Dinamo trebuie să-și propună ținte ambițioase pe care să le și realizeze. 

Asta e dorința noastră astăzi, țintim să fim în play-off și toată lumea trebuie să depună eforturi în direcția asta”, a spus Eugen Voicu, la Radio Dinamo 1948.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!