OFICIAL Încă un jucător e OUT de la Dinamo: ”Îi mulțumim” + se pregătesc alte două plecări

Dinamo CHRISTIAN ILIC Superliga Jucătorii de la Dinamo / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2024, 16:37
Data actualizarii: Luni 10 Iunie 2024, 16:38

Dinamo își va schimba serios lotul pentru următorul sezon, în care conducerea a fixat un obiectiv ambițios.

După ce șase jucători și-au încheiat contractele și au plecat deja de la echipă, ”câinii” au oficializat încă o despărțire în cursul zilei de luni.

Croatul Chirstian Ilic (27 de ani) va pleca de la echipă după doar un sezon petrecut la Dinamo. Titular incontestabil în prima parte a sezonului, mijlocașul a prins rar un loc în echipă după ce compatriotul său, Zeljko Kopic, a preluat banca tehnică.

Cele două părți au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. În sezonul precent, Ilic a reușit să strângă 25 de meciuri pentru Dinamo, în campionat și Cupa României, și să bifeze șase pase decisive.

Pe lângă Ilic, Răzvan Bejan și Quentin Bena ar putea pleca în viitorul apropiat de la club, deoarece nu intră în planurile lui Zeljko Kopic.

Dinamo s-a despărțit de Christian Ilic

„Dinamo 1948 București și mijlocașul croat Christian Ilić au convenit astăzi încheierea raporturilor contractuale. 

Transferat în vara anului trecut, Christian Ilić a jucat 25 de meciuri pentru Dinamo, în campionat și în Cupa României, reușind 6 pase decisive.

Îi mulțumim lui Christian Ilić, în numele tuturor dinamoviștilor, pentru atașamentul demonstrat față de culorile clubului într-un moment complicat în viața echipei noastre! 

Portarul Răzvan Began și fundașul central Quentin Bena nu intră în planurile tactice ale antrenorului Željko Kopić pentru noul sezon competițional, a mai anunțat conducerea clubului”, se arată pe pagina oficială a lui Dinamo.

Andrei Nicolescu: ”Ne propunem să-i avem semnați”

În prima săptămână de pregătire, oficialii ”câinilor” ar vrea să oficializeze cel puțin trei sau patru mutări. În plus, Dinamo va avea și câțiva jucători în probe, urmând ca aceștia să fie evaluați de staff-ul tehnic.

”Încercăm să definitivăm foarte multe transferuri în prima săptămâna de pregătire. Minimum 3-4 jucători ne propunem să avem semnați până atunci. Avem și câțiva jucători în probe, o să auziți și comunicatul nostru oficial, vedem”, a spus Andrei Nicolescu, pentru iAMsport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!