Din secretele lui "Arnold" Stelea: "M-am dat cu capul de bara ca sa ajung erou"

Autor: Sport.ro
Joi 08 Noiembrie 2007, 16:56
NU VA FIE FRICA, APARA STELICA!

Portarul revelatiei Ligii I si fostul goalkepeer al Nationalei, Bogdan Stelea a decis sa-si dezvaluie secretele. "Arnold" sustine sus si tare ca fotbalul l-a ajutat sa-si indeplineasca visul, acela de a fi erou. Erou a fost intra-adevar la Pasadena, meciul cu Columbia din 94 fiind unul dintre cele mai reusite de fostul portar al Stelei, Rapidului sau al lui Dinamo. Stelica a declarat pentru Click faptul ca de mic a fost nebun dupa fotbal si ca s-a dat si cu capul de bara pentru a impresiona in poarta:

“De mic mi-am dorit sa fiu erou. Ma simteam mandru cand eram in poarta si puteam sa-i salvez eu pe toti colegii din echipa, aparand suturile adversarilor. Ma dadeam cu capul de bara, ma tavaleam peste tot, ma aruncam si in cap, nu conta... Singurul lucru pe care nu-l faceam eram sa plonjez pe partea dreapta. Mi-era frica pur si simplu.

Ai mei, fiind profesori, nu concepeau sa las scoala pe planul doi. In liceu, pentru ca aveam multe absente si eram corigent la patru materii pe primul trimestru, mi-au spus ca nu ma mai lasa la fotbal. As fi fost in stare sa fug de acasa sa ma duc la antrenamente. Atunci salvarea a fost bunica mea. Stateam la casa in Baneasa si, cand veneam de la antrenamente, ea imi deschidea un geam, aruncam geanta in camera si intram pe usa fara bagaje, sa nu se prinda ai mei.

 “Cred ca am avut peste 20 de rupturi musculare doar la piciorul drept. Timp de mai bine de 20 de ani am jucat cu o fisura de vertebra. Am descoperit de-abia anul acesta. Mi-am amintit apoi ca fusesem lovit exact la primul meu meci in prima liga, in 1986", a dezvaluit Bogdan Stelea pentru sursa citata.

Maratonul de vaccinare din București, un succes absolut. S-a stat la coadă iar numărul dozelor a trebuit suplimentat
BRAT
Modifică setările cookies