Din nou cu gandul la trofee si la Europa. Iuliu Muresan anunta negocieri cu noi investitori interesati de CFR: "Am scoate PE LOC echipa din insolventa"

Din nou cu gandul la trofee si la Europa. Iuliu Muresan anunta negocieri cu noi investitori interesati de CFR: "Am scoate PE LOC echipa din insolventa"

CFR Cluj a vandut in aceasta vara cei mai importanti jucatori ai sezonului trecut, pe Cristian Lopez, Petrucci si Jakolis, in schimbul a 1.3 milioane de euro. Acesti bani o ajuta pe fosta campioana sa supravietuiasca.

Clujenii ar putea avea insa parte de un "deal" care sa le asigure nu doar supravietuirea, insa revenirea in elita fotbalului romanesc. Iuliu Muresan, presedintele clubului din Gruia, spune ca poarta negocieri cu noi investitori interesati de club.

"Suntem in discutii avansate cu niste investitori. Nu pot sa va spun momentan despre cine este vorba. Daca se concretizeaza aceste negocieri pana in iarna se vor rezolva toate problemele. Exista oameni care isi doresc sa investeasca in fotbalul romanesc, ei ne-au cautat pe noi.

Am mai fost in negocieri si cu altii dar nu s-a concretizat nimic. Daca ies aceste negocieri se vor rezolva toate problemele la club, inclusiv iesirea din insolventa. S-ar iesi imediat din insolventa. Daca nu ne vom intelege vom incerca sa mai scadem cheltuielile, sa mai producem bani si cred ca in vreo 3 ani vom reusi sa iesim", a declarat Iuliu Muresan la Digisport.

CFR-ul e in insolventa de un an, insa nu este in pericol de faliment.

"Suntem la zi cu banii, de cand am intrat in insolventa. E greu cu insolventa, trebuie sa platim si niste datorii din urma. Sper totusi sa ne descurcam, noi suntem obligati sa producem bani, prin vanzarea de jucatori. Momentan eu iau deciziile la club, domnul Paszkany nu se mai implica, dar probabil ca in viitor se va mai implica. Nu suntem in pericol sa avem soarta Rapidului", a mai spus presedintele clujenilor.

Muresan crede in calificarea in Play Off.

"Cred ca e un rezultat pozitiv, faptul ca am dus meciul fara sa luam gol si am obtinut un punct e bine. Ne-au plecat cei mai buni jucatori, dar am si adus altii, care inca nu pot juca. Eu zic ca cei care au venit vor suplini plecarea celorlalti si nu o sa scada nivelul lotului. Dar azi am suferit. Speram sa prindem Play Off-ul, dar nu trebuie sa mai pierdem puncte, pentru ca daca mai pierdem Play Off-ul va fi un vis frumos", a mai spus Iuliu Mureșan.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies