"Diferență foarte mare! Neapărat schimbări". Ce a remarcat Daniel Pancu în meciul Rapid - FC U Craiova

Daniel Pancu FC U Craiova Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Februarie 2023, 21:08
Data actualizarii: Vineri 10 Februarie 2023, 21:08

FC U Craiova a condus Rapid la pauză, în deplasare, scor 1-0.

Unicul gol al primei reprize a fost marcat de Juan Bauza, în secunda 45. Argentinianul a primit o centrare din corner de la Baeten, s-a înălțat excelent în careu și l-a învins pe Moldovan cu o lovitură de cap.

Ce a remarcat Daniel Pancu la pauza meciului Rapid - FC U Craiova

La pauza meciului, Daniel Pancu, selecționerul naționalei U20 a României, s-a arătat surprins de "diferența foarte mare" din jocul celor de la Rapid comparativ cu precedentele jocuri, a lăudat FC U Craiova și a explicat de crede că Adrian Mutu trebuie să facă schimbări în echipă.

"Anticipam un joc greu pentru Rapid pentru că era tradiția, dar parcă a fost o diferență foarte mare. Un gol care îți toarnă plumb în picioare, la prima ocazie a adversarului, dar totuși e diferență la mijlocul terenului, în special. Craiova blochează foarte bine construcția. De multe ori sunt nevoiți să construiască cu pasă de la Moldovan la Onea, după care urmează multe acțiuni solitare, 40-50 de metri de condus balonul, după care urmează o centrare.

Craiova, o echipă plină de talent, de calitate, dezinvoltă, un adversar foarte greu pentru orice echipă. Poziția lor ar trebui să fie mult mai sus în clasament. 

La pauză, obligatoriu schimbări (n.r - la Rapid)! Cu toate că mi se pare și o problemă fizică, nu am văzut agresivitate, cursivitate", a spus Daniel Pancu, la Digisport.

  • La pauză, Rapid a făcut două schimbări. Bamgboye și Kait au intrat în locul lui Ioniță, respectiv Crepulja
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!