"Diferenta e mica, trebuia sa le dam 3-4!" Reghe a facut pace cu Multescu si Piturca! Ce a anuntat dupa meci:

Autor: Sport.ro
Duminica 11 August 2013, 23:55

	"Diferenta e mica, trebuia sa le dam 3-4!" Reghe a facut pace cu Multescu si Piturca! Ce a anuntat dupa meci:

►Cum poate arata Finala de la Rio? Portugalia - Olanda, miercuri 22:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Victoria cu Dinamo a fost ca un calmant pentru Reghe, care a facut pace cu Gigi Multescu si Victor Piturca, doua personaje cu care a avut schimburi dure de replici in ulitma perioada. Steaua are 5 jucatori convocati la nationala, dar nu si Bourceanu, care va face un tratament cu permisiunea selectionerului.

"Scorul trebuia sa fie mult mai mare, am fost neinspirati din fata portii. Trebuia sa castigam la cel putin 3-4 goluri diferenta. Noi am ratat, ei au marcat pe un contraatac. Atat. Faptul ca Dinamo nu a reusit sa ne puna probleme la mijlocul terenului, n-au avut ocazii, jucatorii nostri au tratat multe faze cu lejeritate.

Sunt fericit, bucuros ca am castigat meciul si cred ca indeplinim ceea ce ne dorim, sa castigam titlul cu numarul 25. Cristea a facut un meci foarte bun, asa am planificat sa joace 45 de minute, si el si Federico. Avem meci dificil cu CFR, multi jucatori la nationala, trebuie sa le dam ocazii tuturor jucatorilor sa joace si sa se pregateasca pentru ce urmeaza.

Am dat mana cu Multescu, nu mai conteaza ce s-a spus, uit repede. Noi nu dam subastante jucatorilor, avem control doping in seara asta, avem controale in Europa, nu se pune problema sa ne dopam.

Ei sa invete de la noi si sa vada ce vom face in urmatorii doi ani. Daca vom continua ce am inceput, probabil vor trece multi ani pana cand Dinamo va castiga impotriva Stelei. Lato a dat un gol superb, a ratat un penalty, asta este. Devine din ce in ce mai responsabil, ajuta mult echipa in atac, face faza defensiva foarte bine. Va deveni jucator important la nationala si de ce nu, la echipele mari din Europa.

Bourceanu face un tratament la genunchi si nu merge la nationala. Le multumim celor de acolo ca au inteles situatia. Avem cinci jucatori la nationala mare si doi la tineret", a spus Reghe in conferinta.

Focar de coronavirus la un renumit spital din București. Cum a reușit o asistentă să-și infecteze colegii
BRAT