Liga 1

Dica, singurul pe care l-a iertat! Pe cine da Radoi vina pentru ce se intampla la FCSB: "Cei de acolo nu-si fac treaba"

Mirel Radoi este de parere ca Nicolae Dica lucreaza cu materialul pe care il are. Oamenii care urmaresc jucatori, in speta Mihai Stoica, ar fi cei vinovati de ce se intampla la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Iulie 2018, 10:25
Data actualizarii: Luni 23 Iulie 2018, 10:31

Mirel Radoi a urmarit in prima etapa a noului sezon meciurile Astra 1-0 FCSB si Dinamo 2-1 Voluntari. La finalul celei de-a doua partide, el a stat de vorba cu reporterii prezenti in Stefan cel Mare.

Fost capitan al formatiri ros-albastre, Radoi este de parere ca "la FSB sunt probleme la nivel de scouting" si ca "cei de acolo nu isi fac treaba". Pe de alta parte, el ii ia apararea lui Nicolae Dica, fostul sau coleg, despre care spune ca nu ar trebui demis.

"La Steaua e bine ca a venit acest dus rece acum, pentru ca au timp sa vada slabiciunile. Urmeaza meciul cu Dinamo, unde nu cred ca exista o favorita. Orice se poate intampla, dar e clar ca ne asteapta un meci intens. Pana la urma, Dinamo poate profita si de acest avans de punctu pe care il are, dar si de faptul ca Steaua joaca in Europa League.

Nu cred ca se va schimba antrenorul la Steaua. Cred ca deja batem toate recordurile daca dupa prima etapa schimbam antrenorii. Si nu vorbim despre orice echipa, ci vorbim despre Steaua, care va juca in cupele europene.

Iar faptul ca Planic a jucat atacant...asta arata ca, din punctul meu de vedere, la nivel de scouting...cei de acolo nu isi fac treaba. Cred ca aici ar trebui cautat", a spus Radoi.

Modifică setările cookies