Tony da Silva s-a convins după primul meci la Poli Iași! Promisiunea făcută după remiza cu FCU Craiova

Tony da Silva FCU Craiova Poli Iasi Superliga Tony da Silva / Foto: Sport.ro
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2024, 20:40
Data actualizarii: Luni 08 Aprilie 2024, 20:40

Poli Iași a remizat cu FCU Craiova, scor 0-0, în etapa a treia din play-out-ul Superligii României.

Poli Iași rămâne pe loc de baraj, cu 18 puncte, iar finalul de sezon se complică pentru formația pregătită de Tony da Silva, care s-a aflat la primul meci pe banca moldovenilor.

Tony da Silva: ”Echipa asta va rămâne în Superligă!”

Chiar dacă nu a fost încântat de maniera în care elevii săi au început partida, după fluierul final, Tony a lăudat ambiția de care au dat dovadă elevii săi.

De altfel, tehnicianul portughez le-a făcut o promisiune importantă fanilor din Copou. Tony da Silva le-a promis fanilor moldoveni că Poli Iași va continua în Superligă și din următoarea stagiune.

A fost un meci greu, ca toate care vor fi până la sfârșitul campionatului. Nu mi-a plăcut cum am intrat echipa, nervoasă, normal, nu mi-au plăcut primele 20 de minute, de asta am făcut schimbare.

După schimbare, echipa a crescut, cred că am avut 5-6 oportunități să dăm gol, dar, din păcate, nu am avut noroc, nu am avut noroc nici la ultima fază, din greșeala noastră. Cred că la numărul de ocazii pe care le-am avut, meritam să câștigăm. Trebuie să luăm tot ce a fost pozitiv, nu am luat gol, mergem înainte.

E greu, toate echipele se luptă să rămână în Superligă. Noi trebuie să o luăm meci cu meci. Ce mi-a plăcut a fost că, după schimbare, a avut curaj, a luptat, sunt mândru de băieți pentru asta.

Am vrut trei puncte, am câștigat unul, mergem încet, încet așa. Echipa asta a fost învățată de un an jumătate să joace într-un sistem, nu cred că poți să schimbi într-o săptămână, o să vedem.

Băieții au luptat, asta a fost cel mai important, caracterul echipei. Azi ne odihnim, vedem de mâine. Azi mergem acasă, stăm cu familile, și asta e important, starea psihică.

Eu nu am familia aici, merg acasă, vorbesc cu stafful. Dar vom lupta până la sfârșit și fac o promisiune: echipa asta va rămâne în Superligă! Am mare încredere în băieți, fac această promisiune”, a spus Tony la finalul meciului.

Clasamentul din play-out-ul Superligii

Clasamente oferite de Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!