Adrian Mititelu a văzut meciul Poli Iași - FCU cu antrenorul pe care l-a dorit la echipă! Reacție dură: ”N-am cuvinte!”

Adrian Mititelu FCU Craiova Marius Croitoru Superliga Adrian Mititelu / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2024, 21:00
Data actualizarii: Luni 08 Aprilie 2024, 21:00

Poli Iași a remizat cu FCU Craiova, scor 0-0, în etapa a treia din play-out-ul Superligii României.

Adrian Mititelu a urmărit partida din Copou alături de Marius Croitoru, tehnicianul care a pregătit-o sezonul trecut pentru o perioadă scurtă pe FCU Craiova.

Adrian Mititelu a explicat cum a ajuns să vadă alături de Marius Croitoru meciul Poli Iași - FCU Craiova

Patronul formației din Bănie a negociat și de curând o revenire a lui Croitoru, însă, în cele din urmă, Nicolo Napoli a fost numit. Nici italianul nu a rezistat mult, pentru că pe banca tehnică a fost adus Eugen Trică, iar Napoli a fost ”promovat” în funcția de director sportiv.

Mititelu a explicat la finalul meciului cum a ajuns să urmărească partida alături de Marius Croitoru.

Marius Croitoru este prietenul meu. El a vrut să vadă meciul și l-am chemat la noi la lojă. El locuiește în Bacău, aproape de Iași, la o oră cu mașina.

A fost un meci de prima ligă în care a jucat fost lui echipă. Chiar dacă am zis anumite lucruri când a plecat de la FC U Craiova 1948, m-am împăcat ulterior cu el.

De ce să îl deranjeze pe Trică? Și el a venit la meci la Craiova când era altcineva antrenor”, a spus Adrian Mititelu la Prima Sport.

Vasile Miriuță l-a criticat dur pe Marius Croitoru

Vasile Miriuță a criticat dur decizia lui Marius Croitoru  și crede că acesta a greșit atunci când a dat curs invitației lui Adrian Mititelu. De altfel, Miriuță este convins că gestul lui Croitoru ar putea fi interpretat greșit de Eugen Trică.

N-am cuvinte. Dacă tot vrei să urmărești partida asta, de ce te duci în lojă să stai cu patronul? Numai ce a fost pus Trică acum trei zile. Lasă-l și pe Eugen să prindă puțin cheag acolo pe bancă. Până la vară mai sunt vreo două luni. Lasă-l și pe Trică să antreneze în liniște. Lasă un gust amar aceste imagini. Nu este frumos între colegi.

Mai ales că ai vrut să îl pui acum o lună pe Marius Croitoru antrenor, de ce îl chemi în lojă? Nu vreau să îl jignesc pe Croitoru, dar depinde și de tine ca om. Depinde și ce caracter ai. Contează și aluatul din tine. Eu nu mă duceam nici dacă îmi dădeai tot aurul de pe lume, având în vedere că Mititelu i-a zis lui Croitoru că e cel mai slab antrenor atunci când a plecat de la FC U Craiova.

A ieșit public și a zis că Marius Croitoru i-a distrus echipa. Până la urmă, nu mă mai miră nimic în ziua de azi”, a spus și Miriuță pentru sursa citată.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!