DEZASTRU la Rapid: "Zamfir si Cristescu nu mai stau mult!" Anuntul care inunda Giulestiul de LACRIMI:

Autor: Sport.ro
Duminica 04 August 2013, 09:50

	DEZASTRU la Rapid: "Zamfir si Cristescu nu mai stau mult!" Anuntul care inunda Giulestiul de LACRIMI:

►Meci TRASNET pe Teatrul Viselor: Usain Bolt vs Raul Rusescu! Man United – Sevilla, vineri 9 august 20:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Efectele deciziei TAS de a retrograda Rapidul si de a readuce Concordia Chiajna pe prima scena a fotbalului romanesc pot duce Rapidul intr-o situatie fara iesire - spune Adrian Porumboiu, finantatorul Vasluiului si unul dintre admiratorii clubului din Giulesti.

Desi spune ca Rapidul nu trebuia sa ajunga in aceasta situatie, mai ales in conditiile in care Universitatea Cluj si-a luat licenta, in ciuda insolventei, omul de afaceri spune ca totul o poate lua la vale.

"Rapid, daca nu se prezenta la baraj, trebuia sa ramana in Liga 1 fara niciun fel de comentarii. TAS a aprobat Clujului sa joace in prima liga. Pe aceeasi judecata era corect sa se asimileze si cazul Rapidului. Va spun categoric ca Rapid n-a avut aparare, a crezut de la sine ca treaba este rezolvata. S-a luat o decizie buna, proasta, dar TAS trebuia sa se gandeasca ca s-a inceput campionatul, trebuia sa zica de la inceput ca Rapid n-are drept de joc in prima liga si gata. Daca Rapid nu juca barajul era bine acum. Daca nu juca, avea sanse mari sa ramana in prima liga, pentru ca era dejua un lucru judecat in legatura cu Universitatea Cluj. Asa a fost soarta lor, li s-au pus bete in roate de 50-60 de ani", a spus Porumboiu la Digisport.

"Uitati-va ce se intampla cu acesti doi domni de la Rapid, va garantez ca vor pleca. Vor mai sta 5-6 luni in divizia B si vor disparea si ei. Acesti oameni traiesc o drama", a adaugat finantatorul vasluian.

Adrian Porumboiu, fost arbitru FIFA, si-a manifestat in ultimii ani dorinta de a investi la Rapid, insa acesta nu a reusit sa ajunga la o intelegere cu George Copos si a continua sa bage bani la FC Vaslui.

Fina lui Dragnea, dată afară de Orban de la Ministerul Dezvoltării: ''A depopulat Teleormanul''
BRAT