"The Running Man" isi traieste aventura vietii! Vietnamezul care a alergat dupa autocarul lui Arsenal a fost chemat la Londra! Ce propunere i-a facut clubul:

Autor: Sport.ro
Duminica 04 August 2013, 08:30

	"The Running Man" isi traieste aventura vietii! Vietnamezul care a alergat dupa autocarul lui Arsenal a fost chemat la Londra! Ce propunere i-a facut clubul:

►Rrrraaaul Ruuusescu pe Teatrul Viselor: Man United – Sevilla, vineri 20:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Vietnamezul care a devenit vedeta pe internet dupa ce a alergat 5 kilometri dupa autocarul lui Arsenal pentru a-si vedea de aproape idolii, a fost "adoptat" de clubul londonez.

Suporterul a primit o invitatie VIP la turneul Emirates Cup, care se desfasoara zilele aceastea pe stadionul lui Arsenal, si la care mai participa Napoli, FC Porto si Galatasaray.

Lukas Podolski a postat pe Twitter o fotografie in care se poate vedea clar ca vietnamezul nu s-a limitat la a privi din tribuna meciurile lui Arsenal :)

In prima zi a turneului, Galatasaray a invins FC Porto cu 1-0, iar Arsenal si Napoli au terminat la egalitate, 2-2.

A ALERGAT 5 KM DUPA AUTOCARUL LUI ARSENAL

Un suporter al lui Arsenal din Hanoi si-a vazut visul cu ochii in urma cu trei saptamani. Fanul a profitat de deplasarea tunarilor in Vietnam si a facut tot posibilul pentru a fi aproape de idolii sai.

A alergat 5 km pe langa autocarul lui Arsenal, si probabil ca ar mai fi alergat inca 50, dar Wenger i-a transmis soferului sa opreasca si i-a facut semn vietnamezului sa se urce alaturi de jucatorii londonezi.

Omului nu i-a venit sa creada ce i se intampla. S-a urcat in autocar si s-a imbratisat cu toti jucatorii pe care pana ieri ii vazuse doar la televizor.

"Asta ar trebui sa fie un mesaj pentru toata lumea: daca vrei sa iti indeplinesti un vis, se poate intampla" - Wojciech Szczesny;

Cîţu: PSD a știut de la începutul anului că deficitul va depăși 4%. Documentul prezentat
BRAT