Ce nebunie! Marica, tot mai aproape de transferul vietii? Arsenal isi vinde singurul om de gol! Mutarea care ii face loc romanului:

Autor: Sport.ro
Duminica 04 August 2013, 08:41

	Ce nebunie! Marica, tot mai aproape de transferul vietii? Arsenal isi vinde singurul om de gol! Mutarea care ii face loc romanului:

►Rrrraaaul Ruuusescu pe Teatrul Viselor: Man United – Sevilla, vineri 20:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

UPDATE: Arsenal este foarte aproape de o decizie cel putin bizara, scriu jurnalistii englezi, care anunta ca Olivier Giroud, singurul om de gol al lui Arsenal, ar putea ajunge la Napoli.

Italienii, care au un buget enorm dupa vanzarea lui Cavani, sunt decisi sa mai cumpere cel putin un super golgheter, iar cele 40 de milioane cerute de Porto pentru Jackson Martinez i-a facut sa se reorienteze catre Giroud.

In varsta de 26 de ani, francezul a fost transferat de Arsenal in 2012 si a bifat 34 de meciuri pentru echipa de pe Emirates, reusind sa inscrie de 11 ori.

Mutarea lui Giroud la Napoli ar lasa-o pe Arsenal descoperita in avanposturi, iar interesul pentru Marica ar avea sanse si mai mari sa se materializeze.


Ciprian Marica este pe lista lui Arsenal si poate ajunge la echipa antrenata de Arsene Wenger in aceasta vara - scriu mai multe site-uri din Anglia.

Romanul a ramas liber de contract dupa ce si-a incheiat angajamentul cu Schalke, si a fost legat in urma cu o saptamana de un transfer la Lazio Roma, negocieri ce nu s-au concretizat pana in prezent.

De altfel, romanul este unul dintre cei mai doriti jucatori din Estul Europei in aceasta vara, venind din postura de jucator liber, fiind dorit de echipe din Anglia, Italia, Rusia si Germania.

Atacantul roman s-a potrivi de minune pe profilul jucatorului transferat de Wenger: este inalt, loveste bine mingea cu capul, provine din spatiul est european (la fel ca Arshavin, Hleb sau Fabianski) dar mai ales vine liber de contract si cu un salariu relativ mic pentru Premier League, de pana in 2 milioane de euro pe an.

Înalta Curte atacă la Curtea Constituțională legea prin care se taie pensiile speciale
BRAT