Detaliul care l-a surprins pe Mihai Stoica la finalul meciului dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova

MM Stoica CFR Cluj Universitatea Craiova Superliga MM Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Mai 2022, 23:40
Data actualizarii: Miercuri 18 Mai 2022, 00:33

CFR Cluj și-a adjudecat cel de-al cincilea trofeu consecutiv în Liga 1, după ce a trecut cu 2-1, pe teren propriu, de Universitatea Craiova.

Ardelenii aveau tricourile de campioni deja pregătite la finalul meciului cu oltenii, lucru care la surprins pe MM Stoica, după cum o spune chiar el.

„Nu m-am uitat. Sunt mai multe meciuri la care nu m-am uitat ca să nu mă încarc. Vă dau cuvântul meu că n-am văzut o secvenţă din meci, nu ştiu cum s-a marcat.

Mi se pare foarte ciudat când clubul pregăteşte deja tricourile de campion. Înseamnă că au avut mare încredere că vor câştiga titlul. Eu am lucrat cu Petrescu şi ştiu. Înseamnă că i-au făcut o surpriză. Ce frumos!”, a spus Mihai Stoica, la Orangesport.

CFR Cluj şi-a trecut astfel în palmares al optulea titlu de campioană, după cele din 2008, 2010, 2012, 2018, 2019, 2020 şi 2021.

Gigi Becali a anunțat în ce condiții va avea parte CFR de „garda de onoare” la meciul cu FCSB

„Ziceau să facem tunel. E clară hoția, deocamdată. Noi am câștigat cu Voluntariul, ei au dat gol din ofsaid, noi am luat un gol din ofsaid. Dacă ne bat, facem <<tunel>>”, a spus Gigi Becali la Digisport -  mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!