VIDEO EXCLUSIV Daniel Pancu s-a convins după lupta aprigă dintre CFR Cluj și FCSB: "Aici s-a făcut diferența!"

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Mai 2022, 18:21
Data actualizarii: Marti 17 Mai 2022, 18:21

Daniel Pancu a intervenit telefonic la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena, marți dimineață.

Fostul jucător și antrenor de la Rapid, în prezent antrenor-coordonator la Academia FC Voluntari, a vorbit și despre lupta la titlu încheiată recent, în urma victoriei lui CFR Cluj contra Universității Craiova, scor 2-1, în urma căreia echipa lui Dan Petrescu a cucerit al cincilea titlu consecutiv.

Daniel Pancu s-a convins după lupta aprigă dintre CFR Cluj și FCSB: "Aici s-a făcut diferența!"

În ciuda unui parcurs impresionant al lui CFR Cluj, FCSB a reușit să se apropie foarte mult de ardeleni și chiar a sperat la o finală a campionatului, la Buzău, în ultima rundă, însă pasul greșit făcut de echipa lui Toni Petrea contra lui FC Voluntari (2-2) a fost decisiv.

Daniel Pancu spune că diferența dintre cele două echipe a fost făcută de experiența superioară a celor de la CFR Cluj și de rezultatele impresionante pe plan intern ale formației din Gruia din ultimele sezoane.

"Eu am mai spus că mentalitatea clubului va câștiga și așa s-a întâmplat. Sunt foarte greu de dat jos acolo, sunt foarte bine organizați, știu foarte bine să strângă rândurile în momentele grele, au suferit foarte mult în unele jocuri.

Dacă era o echipă care să nu aibă în spate campionatele astea și nu era bine organizată, ar fi pierdut, sunt convins de lucrul ăsta. Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă s-ar fi ajuns la ultimul joc de la Buzău. Dar, până la urmă, cred că asta a făcut diferența: organizarea, mentalitatea clubului, pe lângă antrenori și jucători, care au o contribuție foarte mare.

Sezonul viitor se anunță unul foarte interesant, cum n-a mai fost de mult timp, au revenit mai multe echipe de tradiție, cu pretenții de play-off. CFR a suferit în ultimele două sezoane, în special în acesta, chiar dacă au făcut foarte multe puncte. S-a ținut bine și FCSB-ul, dar au suferit pentru că n-au mai făcut performanțe în Europa. La fel s-a întâmplat și cu FCSB - când nu s-a mai calificat în grupe, a suferit foarte mult în campionat", a spus Daniel Pancu, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!