VIDEO EXCLUSIV Denis Alibec pleacă de la CFR Cluj și are deja oferte! Unde este dorit atacantul campioanei

Denis Alibec (31 de ani) nu a făcut deplasarea cu cei de la CFR Cluj în Spania pentru pregătirea de iarnă, după ce și-a manisfetat intenția de a pleca de la campioana României.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 11:48
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 12:17

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a vorbit despre situația prin care trece atacantul pe care CFR l-a împrumutat de la Kayserispor. În prezent, acesta ar avea discuții în campionate precum cele din Rusia și Turcia.

„Este o situație pe care am preluat-o. La finalul anului, Alibec și-a exprimat dorința de a pleca din lotul CFR-ului, m-a sunat chiar și de 1 ianuarie, mi-a spus că ar dori că nu ar dori să participe la ședința de pregătire din Spania. 

  • Denis Alibec

Denis Alibec pleacă de la CFR Cluj! Unde este dorit atacantul campioanei

Sunt subiectiv în ceea ce-l privește, de-a lungul timpului l-am arbitrat și nu am cum să uit nivelul fotbalistic pe care l-a avut. Acum este la un nivel mai ridicat față de cum l-a găsit Dan Petrescu atunci când a venit la CFR Cluj, doar că nu este la forma care l-a consacrat. 

Echipa națională are nevoie de un Alibec pregătit. Un antrenor la care el comentează, niciodată nu l-ar ajuta într-o pregătire de calitate. Acum se află la Cluj, așteptăm să vedem ce variante va alege. 

Noi nu am primit nicio ofertă, au fost discuții în urma convorbirilor pe care le-am avut cu impresarul lui. Turcia, Rusia... rămâne de văzut”, a spus Cristi Balaj, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport.

Alibec a fost adus la CFR în ”mandatul” lui Marius Șumudică, dar nu a impresionat în Gruia, unde a fost ”chinuit” și de câteva accidentări. Internaționalul român a marcat doar de două ori în 21 de partide în toate competițiile, și a mai bifat un assist.

Potrivit site-urilor de specialitate, Alibec este evaluat la 1,2 milioane de euro și mai are contract cu Kayserispor până în vara anului 2023.

Modifică setările cookies