Declaratii scandaloase ale unui presedinte de club din Romania: "Incurajez lumea sa iasa din casa! Mor doar bolnavii. In Olanda se incurajeaza oamenii sa se imbolnaveasca"

Declaratii scandaloase ale unui presedinte de club din Romania: "Incurajez lumea sa iasa din casa! Mor doar bolnavii. In Olanda se incurajeaza oamenii sa se imbolnaveasca"

Marcel Puscas, presedintele FC Universitatea Craiova, a facut mai multe declaratii socante in direct la Radio Sport 1.

Desi nu are studii de specialitate si nici n-a activat in domeniu, fostul jucator si oficial al Stelei ii sfatuieste pe romani sa incalce restrictiile impuse de autoritati si sa isi paraseasca domiciliile. Puscas crede ca 'cineva castiga material de pe urma acestei panici mondiale' si ca in Olanda oamenii sunt incurajati sa se imbolnaveasca de Covid pentru a-si mari imunitatea.

"Sunt sunat in aceasta perioada de oameni din strainatate. Nicaieri nu e ca la noi, nicaieri nu e panica asta. In Praga, lumea e pe strazi. Am vorbit azi in Germania, oamenii pot iesi fara declaratie oriunde si oricand. Lumea poate sa circule pe strada. Sunt unele declaratii de doi lei, prost concepute si prost gandite. Statul olandez incurajeaza oamenii sa se imbulnaveasca de COVID-19. Doar asa poti sa-ti maresti imunitatea. Daca vei capata acest virus, vei deveni mai rezistent. Oamenii care mor de aceasta boala sunt deja bolnavi. Ca vine sau nu acest virus, eu tot vor muri. Nu inteleg de unde atata panica, probabil se doreste aceasta panica. Eu incurajez lumea sa iasa. Nu poti sa stai sa tampesti in casa.

A murit Paul Goma, dar el avea probleme cu plamanii. A murit Lorenzo Sanz, fostul presedinte de la Real Madrid, dar era bolnav. Anual, mor in lume jumatate de milion de oameni din cauza gripei sezoniere. Noi suntem prostiti. Spiritul de turma primeasa in Romania. Recomand tuturor sportivilor sa iasa din casa", au fost afirmatiile scandaloase ale lui Puscas la Radio Sport 1.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT