Declaratie senzationala a lui Carlos pentru fanii Stelei! Cum i-a DISTRUS Becali un supertransfer in Primera

Declaratie senzationala a lui Carlos pentru fanii Stelei! Cum i-a DISTRUS Becali un supertransfer in Primera

Fanii Stelei si-l amintesc pe Carlos din sezonul eurofantastic terminat cu o drama la Middlesbrough, in semifinalele Cupei UEFA.

Portughezul a parasit Romania de aproape 9 ani, dar inca mai are amintiri legate de Steaua. Carlos ar vrea sa revina in Liga I. Ar face-o numai pentru a juca la Steaua!

"Fanii sunt fierbinti, pasiunea lor pentru echipa e imensa. Urmau peste tot echipa, cu un fanatism incredibil. Mi-a placut foarte mult in Romania. E un campionat puternic si echilibrat, dar si extenuant. Merita orice sacrificiu atunci cand vezi bucuria fanilor dupa ce castigi un meci! In Romania, n-as juca in alta parte in afara Stelei", a spus Carlos intr-un interviu acordat blogului brazilian craiovano.wordpress.com.

Carlos a povestit si cum a ratat un transfer la Betis, care l-a vrut imediat dupa dubla cu Steaua din Cupa UEFA:

"Relatia mea cu domnul Becali nu prea a existat. In Cupa UEFA, am jucat impotriva lui Betis, apoi ei m-au vrut. Voiam sa ajung acolo. Puteam juca intr-unul dintre cele mai mari campionate din lume. Totul s-a terminat dupa cateva declaratii urate ale patronului, la finalul meciului cu Real Madrid. Am vrut sa reziliez atunci contractul fara nicio compensatie".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mărturia unui marinar român, martor la dezastrul din Turcia: „Încercau să stingă incendiul cu mâinile goale”
BRAT
Modifică setările cookies