Steaua Carlos Fernandes Liga 1

Declaratie senzationala a lui Carlos pentru fanii Stelei! Cum i-a DISTRUS Becali un supertransfer in Primera

Fanii Stelei si-l amintesc pe Carlos din sezonul eurofantastic terminat cu o drama la Middlesbrough, in semifinalele Cupei UEFA.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Mai 2015, 12:33
Data actualizarii: Miercuri 13 Mai 2015, 12:33

Portughezul a parasit Romania de aproape 9 ani, dar inca mai are amintiri legate de Steaua. Carlos ar vrea sa revina in Liga I. Ar face-o numai pentru a juca la Steaua!

"Fanii sunt fierbinti, pasiunea lor pentru echipa e imensa. Urmau peste tot echipa, cu un fanatism incredibil. Mi-a placut foarte mult in Romania. E un campionat puternic si echilibrat, dar si extenuant. Merita orice sacrificiu atunci cand vezi bucuria fanilor dupa ce castigi un meci! In Romania, n-as juca in alta parte in afara Stelei", a spus Carlos intr-un interviu acordat blogului brazilian craiovano.wordpress.com.

Carlos a povestit si cum a ratat un transfer la Betis, care l-a vrut imediat dupa dubla cu Steaua din Cupa UEFA:

"Relatia mea cu domnul Becali nu prea a existat. In Cupa UEFA, am jucat impotriva lui Betis, apoi ei m-au vrut. Voiam sa ajung acolo. Puteam juca intr-unul dintre cele mai mari campionate din lume. Totul s-a terminat dupa cateva declaratii urate ale patronului, la finalul meciului cu Real Madrid. Am vrut sa reziliez atunci contractul fara nicio compensatie".

Modifică setările cookies