Fanii lui 'U' si-au iesit din minti cand au vazut dunga rosie de pe tricouri! Cum va juca pana la urma Clujul in finala cu Steaua

Fanii lui 'U' si-au iesit din minti cand au vazut dunga rosie de pe tricouri! Cum va juca pana la urma Clujul in finala cu Steaua

Suporterii Universitatii s-au suparat rau dupa ce sefii clubului au anuntat ca tricurile de joc se schimba pentru meciul de pe National Arena.

La presiunea ultrasilor, 'U' a renuntat la ideea de a adauga o dunga rosie pe tricourile echipei la finala de Cupa cu Steaua. Chiar daca a justificat ideea prin intoarcerea la echipamentul in care Universitatea a castigat singura sa Cupa din istorie, acum 50 de ani, fanii n-au primit mutarea cu entuziasm.

"O gafa impardonabila", a fost comentariul majoritatii suporterilor lui 'U' pe site-ul numaiu.ro. Astfel, dunga orizontala rosie a disparut de pe tricouri, astfel ca Universitatea va folosi setul de baza in finala de pe 31 mai, care e LIVE la PRO TV.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
BRAT