Declaratie razboinica inainte de meci: "50% din Steaua vine de la Chiajna!" Cu cate mii de suporteri ameninta Concordia:

Autor: Sport.ro
Joi 13 Februarie 2014, 12:06

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Primaul din Chiajna este convins ca va castiga meciul cu Steaua. "2 pauza/2 final" a spus acesta, intrebat despre un pronostic. Mircea Minea crede ca in meciurile cu echipele mari, jucatorii au cea mai buna sansa sa se afirme.

"Jucatorii sunt mobilizati sa se faca cunoscuti. Daca nu te agiti acum, cu echipele mari, cu glorie, cu cine vrei sa mai iesi in evidenta. In general, suntem catalogati ca o echipa mica. Dar asta nu e o problema", a spus Minea.

Primarul a vorbit si despre cei doi antrenori. El spune ca jumatate dintre tinerii de la Steaua, inclusiv cei din staff, au fost formati la Chiajna.

"Amandoi antrenorii sunt licentiati. Au o mentalitate diferita, insa amandoi sunt tineri, iar Concordia le-a pus la dispozitie totul. Reghe s-a afirmat la Concordia, acum urmeaza Chirila. Steaua este 50 la suta formata din tineretul lui Chiajna. Inclusiv staff-ul" a mai spus primarul.

Miercuri, Minea a anuntat ca la meciul de vineri vor veni intre 7.000 si 10.000 de suporteri din Chiajna.

Noapte de coșmar pentru călătorii unui tren: Au rămas în câmp, fără curent, apă sau mâncare. Încă sunt acolo
BRAT
Modifică setările cookies