VIDEO EXCLUSIV Declarația zilei, la Ora Exactă în Sport: "Mai avem să spunem că Gigi Becali îl va depăși pe Jurgen Klopp"

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Martie 2022, 12:35
Data actualizarii: Luni 07 Martie 2022, 12:39

Gigi Becali l-a ridicat în slăvi pe Octavian Popescu, după ce puștiul lui FCSB a marcat un nou gol spectaculos și a adus victoria la ultima fază a meciului cu FC Voluntari, scor 1-0.

Finanțatorul de la FCSB nu s-a ferit de cuvinte și a spus că Octavian Popescu îl va depăși în curând pe Gică Hagi. Despre Ilie Balaci sau Nicolae Dobrin, Becali nici nu a vrut să audă, fiind convins că jucătorul său va deveni cel mai bun din istoria României.

Valeriu Răchită: "Mai avem să spunem că Gigi Becali îl va depăși pe Jurgen Klopp"

Invitat la emisiunea Ora Exactă în Sport, Vivi Răchită i-a transmis un mesaj ironic lui Gigi Becali, fostul jucător de la Steaua sau Petrolul făcând referire la numeroasele pariuri pierdute ale omului de afaceri.

"La FCSB a fost cel mai bun fundaș stânga din istorie - Panțîru. Cel mai bun mijlocaș din fotbalul românesc - Șut. Florinel Coman, peste Mbappe. Acum am ajuns și la Octavian Popescu peste Hagi. Mai avem să spunem că Gigi Becali îl va depăși pe Jurgen Klopp ca manager al clubului FCSB", a spus Vivi Răchită, la Pro X.

Totuși, Răchită admite că Octavian Popescu este un fotbalist de calitate și nu înțelege cum a putut Universitatea Craiova să îl piardă în dauna lui FCSB.

"Mă gândesc cu groază ce simte acum Mihai Rotaru. El cunoaște jucători și de pe la Industria Sârmei Câmpia Turzii. Știe jucători tineri de 17-18 ani. L-a avut pe Octavian Popescu în curte și l-a pierdut. E un mare eșec din punct de vedere al scouting-ului și al management-ului.

Nu știm care sunt vinovații, probabil și sub Mihai Rotaru sunt mulți vinovații. Cine l-a văzut pe Octavian Popescu la antrenament și la jocuri? Cine nu și-a dat acceptul să plătească acea sumă derizorie pentru Octavian Popescu? Arsene Wenger avea 125 de scouteri sub el la Arsenal, pe cinci niveluri. El era ultimul nivel, el dădea ok-ul.

Eu nu cred că la Universitate e așa, dar poate că, vorba lui Gică Hagi, vom avea și noi academii, iar Guvernul va investi în baze sportive. Poate se vor găsi pentru marile companii o formă fiscală să ajute sportul", a mai spus Răchită.

  • 7 goluri a marcat Octavian Popescu în cele 28 de meciuri jucate în acest sezon
  • 1,9 milioane de euro este cota de piață a mijlocașului de la FCSB
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!