DECLARATIA incredibila a lui Stoican! Ce i-a spus Kovacs la meciul cu Chiajna: "Hai, mai zi-mi, mai zi-mi, ca scriu in raport!"

DECLARATIA incredibila a lui Stoican! Ce i-a spus Kovacs la meciul cu Chiajna: "Hai, mai zi-mi, mai zi-mi, ca scriu in raport!"

Scandalul dintre Stoican si arbitrul Istvan Kovacs continua, chiar si la aproape o zi de la partida de la Chiajna.

Flavius Stoican a povestit pentru Dolce ce i-a spus arbitrul Istvan Kovacs la partida cu Concordia.

"HAI, MAI ZI-MI, MAI ZI-MI!"

"Eu nu am fost foarte nervos, dar acest arbitru provoaca. Greseli se mai fac, si in favoarea, dar si in defavoarea noastra. Nu se poate sa mai fie 3 minute de joc si tu sa fii atent la ce scandeaza lumea. Si pe tunel, pe acolo, se comporta de parca el conducea fotbalul romanesc si lumea. Vrea Istvan Kovacs sa iasa in evidenta si sa vorbeasca lumea de el.

Va mai dau un exemplu. In Spania, cand s-a aruncat cu o banana pe teren, Dani Alves a luat banana, a mancat-o si a continuat jocul. Nu a facut mare caz.

Vezi-ti, ba, baiatule, de treaba ta, de arbitraj si lasa-ne pe noi! Intrebarea mea e cum s-a analizat el cand a ajuns acasa.

Lumea a inceput sa scandeze. El a oprit jocul si eu l-am intrebat de ce o face. El zicea ca nu, ca opreste jocul. Imi spunea 'hai, mai zi-mi, mai zi-mi, ca scriu tot in raport'. Eliminarea lui Lazar pot sa spun ca e corecta", a spus Stoican la Dolce.

In minutul 88 al meciului, Kovacs le-a transmis capitanilor celor doua echipe ca va opri meciul daca fanii dinamovisti nu vor inceta cu injuriile la adresa sa. In minutele de prelungiri, arbitrul Istvan Kovacs a intrerupt meciul pentru aproximativ doua minute, el cerand observatorului Eduard Alexandru sa noteze faptul ca fanii au scandat injurii la adresa sa.

Kovacs a chemat capitanii sa le transmita fanilor ca daca nu inceteaza cu scandarile opreste meciul.

De asemenea, Kovacs l-a trimis in tribune pe antrenorul dinamovist Flavius Stoican, care a acceptat sa plece abia dupa discutii indelungi cu arbitrul si observatorul.

Kovacs a reluat meciul si a arătat trei minute de prelungire, insa apoi a fluierat finalul dupa un singur minut.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies