Decizia luată de galeria Rapidului după ce Marius Șumudică nu a fost ales de conducere

Rapid bocciu Cristiano Bergodi liviu ungurean Marius Sumudica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Iulie 2023, 08:14
Data actualizarii: Vineri 14 Iulie 2023, 08:13

Rapid va fi antrenată din acest sezon de Cristiano Bergodi, după ce Adrian Mutu a decis să plece la Neftchi Baku, iar Marius Șumudică nu a fost o variantă pe placul conducerii.

După plecarea lui Adrian Mutu, cei mai mulți fani din galerie au insistat pentru numirea lui Marius Șumudică, având în vedere trecutul rapidist al acestuia, atât ca suporter, cât și ca jucător sau antrenor. Totuși, Dan Șucu, Victor Angelescu și Daniel Niculae au mers pe mâna lui Cristiano Bergodi, reproșându-i lui "Șumi" numeroasele atacuri la adresa clubului din ultimul timp.

Liviu Ungurean: "Vă anunț că nu vom mai scanda anumite nume"

Liviu Ungurean, liderul de galerie de la Rapid, cunoscut drept "Bocciu", spune că ultrașii vor susține în continuare echipa pe toată durata meciurilor, însă "nu vor mai scanda anumite nume pentru a nu se mai supăra unul sau altul".

"Avem așteptări foarte mari pentru că avem promisiuni oficiale din partea conducerii că Rapid se bate în viitorul sezon la primele trei locuri. Noi nu punem niciun pic de presiune.

Mergem la stadion, suntem parte din fenomen. Nu mergem să punem antrenori, așa cum s-a insinuat. Ne-am spus punctul de vedere, atât. Nu e război. Adevărații rapidiști sunt cei din tribună, care stau în frig și în ploi, care merg în deplasări.

Din acest moment, vă anunț că nu vom mai scanda anumite nume. Să nu se mai supere unul sau altul. Vom scanda numai Rapid. Am văzut că și la Centenar au lipsit unii pentru că nu au fost invitați. Cred că dacă ei iubesc Rapid nu aveau nevoie de invitații pentru a fi fost acolo, la sărbătoare. În această săptămână s-a încercat scindarea suporterilor

Eu am spus numai că Șumudică este singurul care poate duce Rapid, acum, spre performanță, dar nu l-am impus. Este o minciună care m-a deranjat foarte tare. S-a înțeles gresit. Noi mereu am strigat împotriva sistemului și contra răufăcătorilor", a spus Liviu Ungurean, la Radio Gold FM, citat de Fanatik.

  • Rapid debutează în noul sezon de Liga 1 contra lui Sepsi, astăzi, de la ora 21:30.

Cristiano Bergodi, susținut de galerie: "Va fi respectat"

Deși crede în continuare că Șumudică ar fi fost varianta perfectă pentru Rapid, Liviu Ungurean îl asigură pe Cristiano Bergodi de susținerea galeriei.

"Șumudică e singurul care poate duce Rapid în Europa. Bergodi e antrenor bun, a vorbit mereu frumos de Rapid, nu a intrat în polemică vreodată cu cineva de la noi. Va fi respectat și susținut.

Nu mergem în direcția în care vor unii. Să greșim noi. Mingea e la ei, la angajați, conducere, staff. Vrem echipă, vrem performanță. Nu permit scindarea Rapidului. S-a promis performanță și nu vrem să fim arătați cu degetul. Dacă nu va fi făcută, să plece aceia care țin frâiele echipei", a mai spus Liviu Ungurean.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!