Decizia luată de FCSB în cazul lui Rachid Bouhenna: "A fost deja informat"

FCSB Mihai Stoica rachid bouhenna Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Octombrie 2022, 22:45
Data actualizarii: Sambata 22 Octombrie 2022, 22:42

Rachid Bouhenna (31 de ani), fundaș care a prins puține minute după transferul la FCSB, a fost eliminat la meciul din Cupa României cu UTA Arad, scor 2-2.

Pe finalul meciului de la Arad, când FCSB conducea cu 2-1, Rachid Bouhenna a văzut două cartonașe galbene în decurs de câteva secunde. Mai întâi, algerianul a fost avertizat pentru trageri de timp, apoi pentru faptul că l-a aplaudat ironic pe centralul Adrian Cojocaru.

Mihai Stoica: "Rachid Bouhenna a fost informat despre amendă"

Deși FCSB a avut trei eliminări în partida cu UTA, Mihai Stoica, managerul general al echipei, a explicat că Rachid Bouhenna va fi singurul jucător amendat, iar azi a confirmat că decizia a rămas în picioare.

"Bouhenna a fost deja informat (n.r - despre amendă). Este regulamentul de ordine interioară. Nu este absolut nimic special", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

La o zi după meciul cu UTA, Mihai Stoica spunea că Octavian Popescu și Risto Radunovic nu vor fi amendați, clubul considerând că au fost situații diferite.

"Ce să-i spui lui Octavian Popescu? Nu ai ce. E minutul 94, se duce să îl oprească pe ăla. Dacă nu băga piciorul, îi reproșai că de ce nu a făcut asta. Lui Radunovic și lui Bouhenna poți să le reproșezi... Radunovic nu va plăti pentru că a făcut fault, dar Bouhenna va fi amendat. La Radunovic, dacă dădeai fault la Musi înainte, nu mai exista faza respectivă. Cine spune că nu a fost, ori bate câmpii, ori nu înțelege nimic din fotbal", spunea managerul general de la FCSB.

Gigi Becali a anunțat că vrea să scape de Rachid Bouhenna

Într-o intervenție telefonică la "Ora Exactă în Sport", Gigi Becali a vorbit despre situația fundașului central, transferat în această vară la FCSB. 

"Bouhenna, un jucător care face așa ceva nu are ce căuta într-o echipă. A fost meciul ăsta, care nu e așa important, dar asta se poate întâmpla într-un meci în care te bați la campionat și vine și face așa ceva. Asta e situația, mai avem puțin, dacă pleacă în iarnă bine, dacă nu, în vară", a declarat Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!