De la „doar un animal poate face asta” la „a jucat foarte bine”! Mihai Stoica s-a răzgândit în privința jucătorului pe care l-a 'mitraliat'

Mihai Stoica Rapid Răzvan Onea Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 29 Iunie 2023, 23:06
Data actualizarii: Joi 29 Iunie 2023, 23:07

Mihai Stoica a vorbit despre fotbalistul care a semnat prelungirea contractului cu Rapid. 

Răzvan Onea (25 ani) a semnat un nou contract cu gruparea giuleșteană, valabil pe două sezoan, după cum a anunțat Rapid prin intermediul unui comunicat oficial. Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre fotbalistul pe care în urmă cu două luni îl făcea praf după o intrare criminală la Florinel Coman în duelul din etapa a cincea a play-off-ului, scor 0-1. 

Ce a spus Mihai Stoica despre Răzvan Onea după ce a semnat prelungirea cu Rapid 

Deși atunci l-a „mitraliat” pe fotbalistul Rapidului pentru intrarea dură la Florinel Coman, discursul lui Mihai Stoica despre fundașul giuleștenilor s-a schimbat radical. Oficialul vicecampioanei este de părere că Răzvan Onea nu își poate pierde locul de titular din echipa lui Adrian Mutu, luând în considerare prestația sa din sezonul încheiat. 

„Braun a fost adus pentru Morais. Eu nu cred că Onea sare din echipă, la ce campionat a făcut. Nu văd motiv să îl scoţi din echipă. Nu văd motiv pentru care să îl arunci pe Belu, Dussaut şi să aduci înlocuitor pentru Onea... A jucat foarte bine”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport

Declarațiile făcute de Mihai Stoica la adresa lui Onea după intrarea criminală la Florinel Coman 

„Am început meseria asta în '92. Am avut fericita oportunitate de a merge cu Oțelul la Bistrița. Nu am crezut vreodată că după mai bine de 30 de ani pot vedea ceva mai rău.

Ce ar trebui să i se spună acestui Feșnic acum? Și nu doar lui. Și lui Onea. M-am întâlnit o dată cu el întâmplător, în oraș, și aveam compasiune, pentru că i-am văzut operația la genunchi. Păi Coman vine după operație, a revenit în formă după 2 ani și jumătate, pentru că a fost accidentat de un sălbatic în Serbia.

Iar ție, Onea, nu ți-e rușine să îi pui pericol cariera unui fotbalist de care fotbalul românesc are nevoie? De care echipa națională are nevoie? Dar putea fi oricine! Nu ai cum să faci așa ceva, Onea! Nu ai cum!

Nu este brutalitate, ci... numai un animal poate face așa ceva. Numai un animal poate face așa ceva! Nu este o călcătură cum a fost a lui Grigore. Se întâmplă să calci, îi pui în pericol integritatea corporală lui Compagno, dar se întâmplă. Dar asta nu se face niciodată!”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Totodată, oficialul FCSB susține că până și Adrian Mutu se aștepta ca jucătorul său să fie eliminat, judecând după reacția pe care a avut-o la marginea terenului după ce a văzut intrarea: „Atacul ăsta la intimidare nu se face niciodată! Nu ai voie să faci așa ceva! Mutu-și pusese mâinile în cap, știa că e roșu! Toată lumea știa! Dar ce face Feșnic? Le dă galben lui Onea și Omrani (n.r. - pentru proteste). Așa soluționează el.

Tu nu te poți comporta ca un animal, Onea. Nu ai voie! Tu ești un micuț care vrea să joace ceva fotbal și are ceva calități. Cum să intri cu sălbăticia asta? Iar tu, Feșnic, cum să ai neobrăzarea să treci peste așa ceva?”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!