Andrei Ionescu Ducu Ninu Gigi Becali Mihai Onicas Steaua Superliga

De ce 'scapa' Gigi de tinerii Stelei: "Am scapat de emotii! Steaua e ucigatoare!"

N-a mai ramas nimic din proiectul "Arsenal de Romania" al lui Becali. Onicas si Ninu au fost imprumutati spre linistea patronului din Ghencea, care acum este sigur de castigarea campionatului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Februarie 2010, 21:33
Data actualizarii: Luni 08 Februarie 2010, 21:49

Onicas la Poli Iasi, Ducu Ninu la Farul Constanta si Ochirosii la Otelul Galati. Trei titulari in era Bergodi au parasit Steaua. Tudose a fost si el pe lista, insa a scapat din cauza ratarilor sefilor din Ghencea de pe piata transferurilor. Si Bicfalvi va ramane, la cererea lui Mihai Stoichita. Un alt preferat al lui Becali, Andrei Ionescu, este si el pe lista neagra, insa deocamdata nu si-a gasit echipa. Totusi, seful Stelei spune ca acestia se vor intoarce mai puternici in vara, cand Steaua va fi campioana.

"Ei au fost trimsi acolo ca sa joace. Eu am vorbit cu Onicas ieri si i-am zis: 'Nu imi schimb cu nimic parerea. Parerea mea e ca tu vei fi mai mare ca Mirel Radoi. Acum sa fii cuminte si sa te tii de fotbal acolo si sa grija de viata ta extrasportiva'. Si el mi-a zis: 'Nea Gigi, ai facut un lucru extraordinar pentru mine. O mare incurajare'.

Eu de ce am mare incredere in Stoichita? Pentru ca am vazut ca el ii cunoaste foarte bine. Adica.. evalueaza foarte bine fotbalul si jucatorii. Bine ca il are si pe Pandi, Pandispan acolo, Panduru.

Nu mai mi-e frica. Adica nu mai am emotiile pe care el ai cu jucatorii tineri. Bine, uite, acum pe Tudose l-a tinut in lot. Eu am zis sa-l dea pe Tudose, iar Stoichita a zis ca are nevoie si il tine! Bicfalvi si cu Tudose vor ramane pentru ca avem nevoie de ei" a declarat Becali la Sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies