Mircea Rednic Dinamo Superliga De ce nu a ajuns Mircea Rednic alături de Dinamo: ”Pune niște condiții pe care clubul nu le poate acoperi!”

De ce nu a ajuns Mircea Rednic la Dinamo: ”Pune niște condiții pe care clubul nu le poate acoperi!”

Dinamo încearcă să scape de Dario Bonetti.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 16:52
Data actualizarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 17:03

Antrenorul italian a intrat în dizgrația fanilor după ce echipa lui a piedrut cu FCSB, cu 0-6, în marele derby. Bonetti nu se lasă și ține cu dinții de scaunul de antrenor, asta deși conducerea lucrează la plecarea lui.

Pe lista scurtă a lui Iuliu Mureșan a fost și Mircea Rednic, care a mai fost pe banca echipei în câteva rânduri, fiind inclusiv antrenorul alături de care Dinamo a luat ultimul titlu.

Totuși, este greu de crezut că Rednic va ajunge la Dinamo, mai ales că antrenorul a declarat că își dorește să semneze cu o echipă puternică. Florin Prunea, fost președinte la Dinamo, a comentat despre viitorul clubului și despre situația lui Rednic.

„Au avut atitudine la Timișoara, dar acum se întorc la campionat, o deplasare complicată la Craiova. Foarte greu va fi pentru Dinamo, în continuare. Din câte știu, Rednic nu va semna cu Dinamo. Nu-l văd eu să se arunce cu capul înainte, pune niște condiții pe care clubul nu le poate îndeplini.

Va fi un an foarte greu! Datoriile sunt mari de tot și trebuie cumva acoperite. Cred că ar trebui să mai aducă jucători, dar important este să-și pună și un antrenor. Păcat că s-a stricat această relație cu Bonetti. Cred că mai merita o șansă, dar a venit acest șoc cu FCSB. A aruncat tot în aer, un moment greu”, a spus Florin Prunea, la ProSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!