Steaua Ionut Nastasie Superliga

De ce cauta Steaua atacanti cand ii are deja? El a fost numit de UEFA unul dintre cei mai tari pusti de la Euro U19: "Vreau in prima echipa a Stelei"

A fost capitanul Romaniei la Europeanul U19, iar UEFA l-a declarat pe site-ul oficial unul dintre cei mai buni jucatori de la acest turneu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2011, 13:51
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2011, 13:53

"Nastasie a fost unul dintre cei mai impresionanti jucatori din Grupa A la acest European", scrie UEFA pe site-ul oficial.

Pustiul de la Steaua II a acordat un interviu pentru UEFA in care a vorbit despre acest European si despre posibilitatea de a juca langa Tatu si Tanase.

"Nu a fost un turneu prea bun pentru noi, dar experienta a fost extraordinara pentru noi"

"Sa joc acasa intr-un asemenea turneu a reprezentat cea mai buna experienta din viata mea"

"Au fost multi oameni la stadion si ne-au incurajat. Ne-au ajutat mult"

"E o onoare pentru mine sa fiu capitan al nationalei. Astea au fost cele mai frumoase zile din viata mea."

"A fost un sezon greu anul trecut. Am pierdut multi jucatori buni in prima parte a campionatului si am retrogradat apoi"

"Nu stiu ce se va intampla in acest sezon, dar vreau sa ajung la prima echipa a Stelei. Stiu ca trebuie sa mai cresc, dar m-am antrenat deja cu prima echipa si a fost un sentiment minunat. E o echipa mare Steaua cu jucatori buni, trebuie sa le demonstrez ca merit sa fiu langa ei, sa muncesc mai mult", a declarat Nastasie pentru UEFA.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!