Ronny Levy Gigi Becali Steaua Superliga

A ajuns din Liga a 3-a in Liga I in doi ani si se vede PERFECT pentru Steaua! Cine crede ca il poate scoate pe Becali din criza:

Becali inca nu si-a pierdut rabdarea cu Ronny Levy in ciuda inceputului slab de sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2011, 15:11
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2011, 15:18

Fostul jucator al Stelei, Ilie Stan, spune ca antrenorul israelian trebuie sa obtina rapid rezultate, altfel va avea probleme la Steaua. Stan, care a promovat-o pe Victoria Branesti din Liga a 3-a in prima divizie in numai doi ani se simte in stare sa il inlocuiasca pe Levy. Spune insa ca nu vrea sa se autopropuna si asteapta sa fie contactat de sefii Stelei.

"Am demonstrat ca pot antrena orice echipa din Romania. M-am bucurat ca domnul Iordanescu m-a propus la Steaua, dumnealui nu face recomandari daca nu e 100% sigur de ceva. Langa Iordanescu nu poti sa stai decat esti un profesionist adevarat. Eu nu ma pot autopropune la Steaua, daca ei cred ca merit bine, daca nu, asta e. Gigi Becali si-a dat seama in ultima vreme ca trebuie sa lase antrenorul sa-si faca treaba.

Cred ca m-as intelege bine cu el, la mine munca spune tot. Acum Steaua are antrenor. In primele doua etape, nu a vazut relatii de joc, organizare. Timpul demonstreaza daca Ronny Levy a fost sau nu o alegere buna", a spus Ilie Stan la Radio Dolce Sport.

Modifică setările cookies