Astra Narcis Raducan Liga 1

"De ce cantau cei de la Astra in vestiar cand n-au cantat tot sezonul!" Ultima aroganta a lui Narcis Raducan in lupta pentru titlu

Narcis Raducan continua disputa la distanta cu Steaua, dupa ce ASA a pierdut primul loc in Liga I.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Mai 2015, 11:35
Data actualizarii: Luni 25 Mai 2015, 11:43

"O sa facem si noi poezii pentru cei de la Iasi", anunta ironic Narcis, care nu intelege explozia de bucurie a jucatorilor Astrei dupa 3-1 cu Tg. Mures.

"Sperantele n-au fost foarte mari. Le-am avut datorita felului in care am vazut-o pe FC Botosani. In deplasare, joaca foarte bine. Astra a fost mai buna decat noi pe teren, trebuie sa stii sa si pierzi in viata. Totusi, cand vezi ca jucatori de nationala trag de timp, iti pui niste intrebari. In plus, dupa meci, au cantat in vestiar. De ce sa cante acum in vestiar? De ce ar fi trebuit tocmai acum daca niciodata nu s-a mai intamplat?

Normal ca apar discutii si vrei sa recitesti poeziile alea primite de Sumudica pe internet. La modul cum a jucat aseara, Astra putea lua titlul. Nu isi mai permite nimeni sa aduca valize in fotbal. Acum ne-am calmat, speram sa facem si noi poezii, iar ce de la Iasi sa joace bine si s afaca un egal cu Steaua. Nici noi n-avem meci usor, cu Otelul nu e usor de jucat", a spus Raducan la Sport.ro.

Modifică setările cookies