Narcis Raducan ASA Targu Mures Astra Giurgiu Liga 1

BOMBA! ASA depune contestatie dupa infrangerea cu Astra: "Vrem 3-0!" Se decide titlul la masa verde?

Narcis Raducan a anuntat ca va face contestatie dupa infrangerea cu Astra de la Giurgiu! 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Mai 2015, 23:57
Data actualizarii: Luni 25 Mai 2015, 00:16

"O sa depunem constestatie! Vrem 3-0 cu Astra!", a anuntat Narcis Raducan dupa cazul bizar de la Giurgiu! Arbitrul Coltescu a aratat mai multe cartonase rosii, dar nu toti jucatorii eliminati au iesit de pe teren!

"Ne-am informat, exista proba video clara ca Morais a primit cartonas rosu, dar nu a aparut pe foaia de arbitraj. Maine o sa depundem contestatie, dar cred ca un asemenea moment este decisiv. Trebuie sa vedem care este situatia si sa facem lumina. Maine ne adresam comisiilor care vor decide. Exista proba video, daca comisia va confirma este un lucru destul de grav si are repercursiuni asupra rezultatului. Nu trebuie sa fie antecedente ca sa ne facem meseria si sa demonstram acest incident. Este un incident important si trebuie clarificat", a declarat Naris Raducan la Sport.ro. 

FOTO DOVADA CA MORAIS A FOST ELIMINAT. Jucatorul a ramas pe teren pana la final! 

Capturi: Digi

Mister total! Cate eliminari a dictat Coltescu?

O bataie generala a izbucnit in minutul 87 al meciului de la Giurgiu! Arbitrul Sebastian Coltescu i-a aratat rosu lui Morais, dar jucatorul a ramas pe teren. Laban si Ben Youssef au mai fost eliminati de la Astra, la fel ca si Ivan Gonzalez de la ASA. Portarul de rezerva al Astrei si Marius Sumudica au fost eliminati si ei de pe banca.

Ce se intampla daca ASA castiga la comisii

Chiar daca Narcis a declarat ca vrea victorie cu 3-0 la masa verde, regulamentul spune altceva. Meciul se poate rejuca din minutul 87, momentul incidentului acuzat de oaspeti, daca cei de la comisii ii vor da dreptate lui ASA.

Scorul era 2-1 pentru Astra in acel minut. 

Modifică setările cookies