Dinamo DDB Mircea Rednic Razvan Zavaleanu Superliga

DDB îl cere pe Mircea Rednic antrenor! Răspunsul lui Răzvan Zăvăleanu 

Dinamo pregătește planul pentru primul sezon din Liga 2. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Iunie 2022, 17:48
Data actualizarii: Vineri 03 Iunie 2022, 17:53

Dinamo a întâlnit-o pe U Cluj în barajul pentru retrogradare/promovare. „Câinii” nu au putut întoarce înfrângerea suferită în Ardeal, 0-2, iar pe stadionul din Ștefan cel Mare au obținut doar o remiză, 1-1. Astfel, elevii lui Dusan Uhrin (54 ani) au rupt performanța lui Dinamo, de a se menține în Liga 1 încă de la înființare, și au retrogradat clubul în eșalonul secund.

După acest eveniment nefericit, 50 de membri DDB au avut o ședintă cu Răzvan Zăvăleanu pentru a li se explica direcția în care merge clubul din Ștefan cel Mare. Pe lângă întrebările de ordin financiar, fanii au avut și o cerință, l-ar dori pe Mircea Rednic (60 ani) noul antrenor al echipei. 

„O POSIBILĂ COLABORARE CU MIRCEA REDNIC

'Nu sunt eu cel care să ia astfel de decizii. Dar aș sta la masă cu oricine ar fi interesat și ar putea ajuta la modul real Dinamo, cu ceea ce  clubul are nevoie in acest moment - cash!'

EVALUAREA ANGAJAȚILOR 

'Nu sunt eu cel care să-i evalueze. Pot avea propriile păreri subiective, dar corect este sa isi vada fiecare de nișa pe care este specializat. Un președinte trebuie să facă acest lucru'”, este postarea publicată de Program Doar Dinamo București. 

Mircea Rednic a pregătit clubul din Ștefan cel Mare în 5 rânduri. În ultimul mandat a fost demis de Iuliu Mureșan după doar 12 meciuri, în care a înregistrat 8 înfrângeri, 3 rezultate de egalitate și o victorie. 

Modifică setările cookies