Daum, incantat dupa Viitorul - Steaua: "Am vazut un meci foarte bun si multi jucatori interesanti". Adi Popa l-a contrazis: "Nu suntem bucurosi de jocul nostru"

Autor: Sport.ro
Duminica 31 Iulie 2016, 22:41

	Daum, incantat dupa Viitorul - Steaua: "Am vazut un meci foarte bun si multi jucatori interesanti". Adi Popa l-a contrazis: "Nu suntem bucurosi de jocul nostru"

Viitorul 1-3 Steaua | Ros-albastrii au obtinut primele puncte in noul sezon, dupa ce si-au amanat meciul din prima etapa cu CSMS Iasi. La final, selectionerul Daum s-a declarat incantat de calitatea meciului si a spus ca a vazut jucatori buni. Adi Popa l-a contrazis: "Nu suntem bucurosi de jocul nostru"

Selectionerul Christoph Daum a fost sa vada "pe viu" si meciul Viitorul - Steaua, disputat la Ovidiu. Acesta s-a declarat incantat de joc si a spus ca a remarcat mai multi fotbalisti pe care ii va avea in vedere pentru echipa nationala.

"A fost un meci foarte bun, am vazut multi jucatori interesanti. Cred ca ambele echipe au jucatori de perspectiva pentru nationala.

Nu pot da nume, dar voi ati vazut ca au fost niste actiuni extraordinare de ambele parti. 

Steaua cred ca are sanse foarte bune de calificare. Victoria de astazi le va da incredere si asta e foarte important. Totul este in mainile lor", a spus selectionerul Daum.

Adi Popa n-a fost chiar de aceeasi parere cu Daum. Din punctul de vedere al stelistului, calitatea jocului vicecampioanei va creste. Popa spune ca stelistii nu sunt la capacitate maxima.

"Nu suntem bucurosi de jocul nostru, dar raman cele 3 puncte. Am jucat fara cativa fotbalisti de baza astazi, dar si cei care au venit sunt valorosi. Au doar nevoie de o perioada de adaptare. Facem tot posibilul pentru a-i ajuta.

Nu comentez in presa chestii de bucatarie interna. Hamroun si-a cerut scuze, nu s-a intamplat nimic intre noi.

Noi vom crede de la meci la meci si vom arata mai bine pe viitor.

Fanii sunt pretentiosi, asteapta calitate, dar nu e usor sa joci la 40 de grade. Viitorul este o echipa buna, am avut meciuri grele cu ei.

Ma astept ca Sparta sa dea o replica mult mai buna la Bucuresti, dar la final sper sa fim calificati si sa ne bucuram alaturi de fani", a spus Adi Popa.

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies