Dati AFARA din "casa"! Dinamo, ultima saptamana in Stefan cel Mare? Incredibil: "Cainii" pot ramane pe drumuri

Autor: Sport.ro
Luni 23 Septembrie 2013, 09:01

	Dati AFARA din "casa"! Dinamo, ultima saptamana in Stefan cel Mare? Incredibil: "Cainii" pot ramane pe drumuri

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

CS Dinamo a trimis o somatie de plata catre clubul de fotbal, actionarul Ionut Negoita fiind nevoit sa plateasca urgent peste 900 de mii de lei, in caz contrar, echipa urmand sa ramana fara stadion, scrie Prosportul de astazi.

Clubul de fotbal Dinamo a strans datorii mari catre CS Dinamo, sefii celui din urma fiind nevoiti sa taie alimentarea cu apa, gaze si curent, in speranta ca vor putea recupera din datorii.

Joia trecuta, Elisabeta Lipta, presedintele CS Dinamo, a ordonat sistarea furnizarii utilitatilor catre sectia de fotbal, din cauza unei datorii acumulate in ultimii ani, fapt care i-a obligat pe jucatorii din Stefan cel Mare sa mearga la Saftica.

Dinamovistii au platit 60 de mii, din cei 900 de mii de RON, insa Curtea de Conturi, institutie care a obligat-o pe Lipa sa recupereze datoria, a anuntat ca suma este prea mica. Astfel, ionut Negoita sa vede nevoit sa achite si restul sumei in termen de 7 zile, altfel riscand sa fie dat afara de pe arena din Stefan cel Mare, caz in care si grupele de copii si juniori vor avea de suferit.

"Asa este, am trimis somatia si asteptam sa se plateasca datoriile, altfel nu ii vom mai lasa sa se antreneze aici. Am vorbit cu domnul Negoita si le-am inchiriat stadionul pentru meciul de Cupa, la fel cum am facut si cu cei de la FRF la barajul Rapid-Chiajna. Asta este situatia, s-a ajuns ca Dinamo sa fie chiriasa in propria casa, dar nu am alta posibilitate, sa fiu inteleasa, nu am vrut sa se ajunga aici", a spus Elisabeta Lipa, potrivit Prosport.

De cealalta parte, insa, Ionut Negoita, "strans cu usa" de sefii clubului sportiv, anunta ca datoriile au nu ii apartin lui, ci societatii controlate de Nicolae Badea, fostul sef, de la care acesta a preluat pachetul majoritar de actiuni.

"Cu Sanatatea vom juca pe Dinamo. M-am inteles cu doamna Lipa. nu stim inca ce se va intampla pe viitor, nu eu am facut datoriile astea", spune principalul sef al lui Dinamo.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT