Dario Bonetti a tras primele concluzii după eșecul cu FCU Craiova: "Problema e condiția fizică!"

Dario Bonetti Dinamo Superliga Dario Bonetti a tras primele concluzii după eșecul cu FCU Craiova: "Problema e condiția fizică"
Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 23:58
Data actualizarii: Marti 27 Iulie 2021, 00:08

Dinamo a pierdut duelul cu FCU Craiova.

FCU a dominat meciul cap-coadă, însă dinamoviștii au sperat că pot obține punct sau puncte din acest meci. Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, a tras concluziile după meci, punctând că echipa sa nu este încă 100% din punct de vedere fizic.

"Pentru noi, în acest moment, este foarte greu, noi jucă, cu foarte mulți tineri care trebuie să capete experiență. Suntem într-un moment dificil. Problema e condiția fizică, e imposibil să alergi 90 de minute fără condiție. Am încercat să controlăm meciul, pentru a ne crea ocazi, pe care le-am avut, însă nu le-am concretizat.

Atenția se concentrează doar pe echipă, pe antrenamente. Trebuie să credem în șansa noastră. Sunt jucători importanți pentru noi, dar în fotbal se poate întâmpla orice. E imposibil să facem pressing și să alergăm tot timpul, trebuie să facem alegeri în momentul ăsta. Îmi felicit jucătorii, au arătat energie pe teren și deocamdată este suficient", a declarat antrenorul italian.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!