Dario Bonetti FCSB - Dinamo 6-0 Fotbal intern

Reacția sinceră a lui Dario Bonetti după FCSB - Dinamo 6-0. Ce a spus despre arbitrajul lui Istvan Kovacs

Dinamo a pierdut la scor în fața rivalei FCSB, scor 0-6, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 08:40
Data actualizarii: Luni 13 Septembrie 2021, 09:06

Au marcat: Keşeru ’26, Octavian Popescu ’42, Vinicius ‘45+2, Cordea ‘45+7, V. Gheorghe ’55 şi Grigore ’67 (autogol).

Dario Bonetti, antrenorul echipei Dinamo, a încasat cu demnitate înfrângerea suferită pe Arena Națională. 

  • Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo.

“Este cel mai dificil moment. Îmi pare foarte rău pentru fani. Trebuie să vedem şi lucrurile pozitive şi pe cele negative. Până în minutul 42 era 1-0. După cartonaşul roşu, în cinci minute au dat trei goluri. Foarte dificil, dar ăsta este fotbalul.

Trebuie să acceptăm şi să mergem mai departe. Nu am văzut foarte bine ce s-a întâmplat la eliminare, dar asta e viaţa în fotbal. Câteodată ai surprize neplăcute. Trebuie să uităm repede acest meci.

Este o experienţă nouă şi pentru mine, nu am pierdut niciodată astfel. A fost cea mai neagră seară. Este greu de înţeles ce s-a întâmplat”, a declarat Dario Bonetti, la finalul partidei de pe Arena Națională. 

"Când pierzi cu 6-0 e dificil să mai vorbeşti despre arbitraj, dar arbitrajul este important în orice moment. Au fost câteva decizii ciudate...

Meciul s-a terminat în momentul în care Steliano Filip a primit cartonaşul roşu. În zece pentru noi, care aveam mulţi jucători veniţi în ultimele zile, a fost foarte greu să ne organizăm", a adăugat Dario Bonetti.

Echilibrul partidei s-a rupt în minutul 37, atunci când Steliano Filip a văzut cartonașul roșu, pentru un presupus fault la Valentin Gheorghe, în marginea terenului. Steliano Filip a refuzat să iasă de pe teren imediat după ce a primit cartonașul roșu, iar la finalul meciului a explicat de ce a făcut acest gest.

FCSB a învins-o pe Dinamo cu scorul de 6-0 (4-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în etapa a 8-a a Ligii I de fotbal. Aceasta a fost cea mai mare diferenţă de scor înregistrată în istoria întâlnirilor dintre cele două echipe.

Modifică setările cookies