Dario Bonetti a câștigat procesul cu Dinamo! Decizia rezilierii unilaterale a contractului a fost anulată

Dinamo Dario Bonetti Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Martie 2022, 14:18
Data actualizarii: Vineri 25 Martie 2022, 14:29

Dario Bonetti, fostul antrenor al celor de la Dinamo, a câștigat procesul deschis clubului din Ștefan cel Mare.

Tehnicianul a solicitat în instanță anularea încetării contractului și repunerea în funcția de antrenor a echipei. Tribunalul din București a decis să admită solicitarea antrenorului italian, adică să anuleze încheierea unilaterală a contractului. 

Potrivit acestei decizii, Dario Bonetti este, cel puțin contractual, antrenor la Dinamo, post ocupat în acest de Dusan Uhrin Jr. 

"Admite, în parte, contestaţia, astfel cum a fost precizată. Anulează măsura administratorului judiciar RTZ& PARTNERS SPRL – Filiala Bucureşti al debitoarei SC DINAMO 1948 SA înregistrată sub nr. 2512/26.09.2021 de denunţarea a Contractului de Activitate Sportivă înregistrat sub nr. 406/14.07.2021 la SC DINAMO 1948 SA încheiat între contestatorul BONETTI DARIO şi debitoarea SC DINAMO 1948 SA.

Respinge, ca inadmisibile, cererile contestatorului privind constatarea neîncetării efectelor contractului odată cu denunţarea acestuia, obligarea intimatei la respectarea in continuare a contractului şi obligarea debitoarei la plata sumelor scadente pana la momentul prezent.

Obligă debitoarea SC DINAMO 1948 SA la plata către contestator a sumei de 200 lei reprezentând taxă judiciară de timbru. Cu apel, în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 24.03.2022", se arată în decizia tribunalului, citat de Playsport.

Decizia nu este definitivă, Dinamo având termen de șapte zile pentru a o contesta.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!