VIDEO EXCLUSIV Ioan Andone a dezvăluit detalii neștiute despre vecinul său la Marbella, Novak Djokovic

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 30 Mai 2024, 08:05
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2024, 08:04

Ioan Andone locuiește șase luni pe an la Marbella, Spania. 

Ioan Andone a admis în emisiunea „Emoții europene”, difuzată în exclusivitate pe Sport.ro și VOYO că este vecin cu liderul ATP, Novak Djokovic

La Marbella, unde locuiește șase luni pe an, fostul internațional român a dezvăluit că a jucat tenis cu piciorul chiar pe terenul de tenis pe care îl are „Nole” în curtea vilei pe care o deține în Spania.

  • Reactia lui Ioan Andone fata de posibilul dopaj din Liga 1, inainte de Astra Voluntari: Astia nu au acordul clubului, al antrenorilor. Cum te duci tu asa?

Ioan Andone locuiește șase luni pe an la Marbella, unde este vecin cu Novak Djokovic

„Are vilă cu teren de tenis. O cunosc, am fost. Copiii și nevasta sunt acolo, merg la școală. Stau la doi kilometri, deasupra casei mele.

Nu prea îi vezi cu bodyguarzi. Îi mai vezi pe faleză, pe acolo. Eu nu m-am întâlnit cu ei, ci nevastă-mea. Se plimbă pe faleză cu familia, dar el e plecat mult timp. 

E printre singurele vile cu teren de tenis. Am fost de mai multe ori; un român a avut-o închiriată pe mai multe perioade. Am jucat acolo tenis cu piciorul, nu tenis de câmp,” a dezvăluit Ioan Andone în exclusivitate pentru www.sport.ro. 

Djokovic are teren de tenis în spatele vilei marocane din Spania

Djokovic deține un penthouse în Belgrad, o casă în Monaco, dar și o vilă, în Marbella, prevăzută cu teren de tenis în curtea din spate. 

În vila din Marbella, „Nole” și familia lui se bucură inclusiv de o piscină și de un sistem home cinema. 

În perioada 29 mai - 13 iunie, cu excepția zilelor de week-end, suporterii vor avea parte de o emisiune specială, care va aduce în prim plan povești și amintiri deosebite de la Campionatele Europene, ale unor nume importante din fotbalul românesc.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!