Ce obiectiv are Neil Lennon la Rapid pentru sezonul următor: ”Ar fi culmea”

Neil Lennon Rapid Superliga Neil Lennon / Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 23:52
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 23:51

Neil Lennon (52 de ani) este noul antrenor de la Rapid.

Giuleștenii au încheiat pe ultimul loc play-off-ul Superligii României. După 10 etape disputate în partea a doua a campionatului, Rapid a înregistrat o singură victorie, un rezultat de egalitate și opt înfrângeri.

Ce obiectiv are Neil Lennon la Rapid pentru sezonul următor: ”Ar fi culmea”

Neil Lennon este un antrenor nord-irlandez cu cinci titluri și patru cupe în Scoția, cu Celtic. Tehnicianul a fost adus ca pe un suflu nou la clubul din Giulești.

Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, a ținut să puncteze că obiectivul echipei în următorul sezon va fi tot țintirea unui loc de cupe europene.

”Nu cred că asta a fost problema, că am spus ce obiective avem. Și sezonul anterior am vrut tot locurile 1-3 sau Cupa României, adică o participare în cupele europene. Cred eu că la finalul sezonului regulat ar fi fost culmea să spunem că nu vrem titlul.

Dacă nu ne băteam noi cu FCSB, care eram pe locul 2, însemna că trebuia să le dăm titlul de atunci.

Cred că va depinde unde vom fi. Am avut un an pierdut, nu ne-am îndeplinit obiectivul. Avem același obiectiv ca cel de anul trecut, o prezență în cupele europene. Dacă vom fi acolo aproape de locurile 1-2, vom vedea atunci dacă ne vom bate la titlu.

Atâta timp cât sezonul acesta nu ne-am îndeplinit obiectivul e norma să ne dorim să ajungem în cupele europene și cred că este realizabil”, a spus Victor Angelescu, potrivit Fanatik.

Pe lângă trofeele cucerite cu Celtic, Neil Lennon și-a mai trecut în CV și o cupă în Cipru cu Omonia Nikosia, respect titlul în eșalonul secund al Scoției cu Hibernian FC.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!