Prezent la BFC 5, Dani Coman a vorbit despre viitorul său, Rapid și Daniel Niculae: ”Extraordinar” / ”O nedreptate”

Dani Coman Rapid Superliga Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Mai 2024, 20:31
Data actualizarii: Sambata 18 Mai 2024, 20:30

Vineri seară a avut loc gala ”Return of the Thrill Gavril” în cadrul Boxing Fighting Championship 5 (BFC 5).

Pugiliștii români Ronald Gavril și Flavius Biea au cucerit centurile WBC Latino în cadrul galei. Gavril a câștigat prin abandon împotriva lui Carlos Montijo, la fel ca Biea, care l-a învins pe Jonathan Eniz.

Prezent la BFC 5, Dani Coman a vorbit despre viitorul său, Rapid și Daniel Niculae: ”Extraordinar” / ”O nedreptate”

Dani Coman a urmărit luptele pugiliștilor români și a dialogat la finalul galei cu reprezentanții mass-media: ”Am văzut luptători buni, adevărați bărbați! Sunt fericit pentru românii noștri, pentru Ronald, se vede că vine de la alt nivel”.

Aflat în discuții avansate cu FC Argeș pentru a prelua postul de președinte, Dani Coman a menționat că încă nu a semnat cu piteștenii: ”Încerc să analizez foarte bine opțiunile pe care le am, încerc să nu fac nici cea mai mică greșeală. Nu am semnat cu nimeni. Probabil în cel mai scurt timp trebuie să mă hotărăsc și să mă apuc de treabă. Chiar și după 10 ani în conducerea unor cluburi eu cred că sunt tot la început de drum, așa cred că o să vă plictisiți de mine mult timp de acum înainte. Pentru mine cel mai important aspect e acela de a fi fericit la echipa la care sunt”.

Despre situația de la Rapid, Dani Coman a precizat că și-ar dori să-i vadă pe giuleșteni câștigand titlul în sezoanele care urmează: ”Rapidul nu e demn de milă, e un club extraordinar de mare. Un club pe care mi-aș dori să îl văd unde îl vor toți rapidiștii. Adică să fie campioană!”.

Cât despre demiterea lui Daniel Niculae de la Rapid, Coman a susținut că i s-a creat o nedreptate fostului jucător din Giulești: ”Ceea ce i s-a întâmplat lui Daniel Niculae, din punctul meu de vedere e ceva nedrept. Dacă nu era Daniel Niculae nu ne puteam bucura în tribunele Giuleștiului de performanțele obținute și de meciurile câștigate. Daniel Niculae este și va rămâne indiferent de echipa la care va fi un mare rapidist. Are toată susținerea mea din tot sufletul și toată inima. Indiferent că unii oameni se supără, noi vom rămâne rapidiști pe viață, noi nu suntem trecători pe acolo”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!