FC Hermannstadt Dani Coman Superliga Superliga "A fost ultimul meu meci la Astra!" Dani Coman si-a anuntat plecarea dupa infrangerea din Cupa! Raspunsul sau cand a fost intrebat daca merge la Rapid: "Nu am ce sa caut acolo!"

Dani Coman cere o schimbare la FC Hermannstadt: "E adevărat"

FC Hermannstadt a făcut egal cu FCSB joi seara.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 11:29
Data actualizarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 11:28

Sibienii au primit vizita vicecampioanei pe teren propriu. Partida a fost restantă etapei cu numărul cinci din sezonul regulat al Superligii României și s-a încheiat 2-2.

Dani Coman cere o schimbare la FC Hermannstadt: "E adevărat"

Dani Coman, președintele lui FC Hermannstadt, a vorbit despre echipă și a cerut o schimbare de mentalitate. Oficialul sibienilor a subliniat că jucătorilor le trebuie o gândire de învingători.

De asemenea, Dani Coman a evidențiat că în ciuda faptului că Hermannstadt a avut superioritate numerică în meciul cu FCSB, fotbaliștii nu au reușit să profite de acest aspect.

„După aspectul celor două reprize care din punctul meu de vedere au fost distincte, eu cred că e un rezultat echitabil. Chiar dacă am avut superioritate, n-am profitat de avantajul ăsta, ne-am creat oarecum situații de a marca, dar trebuia să le și fructificăm. 

E adevărat, dar mentalitatea asta se construiește. Nu putem schimba gândirea unor jucători care nu s-au luptat pentru obiective mărețe în carieră, nu putem schimba noi peste noapte, deși încercăm.

La fiecare discuție individuală sau de grup pe care le avem cu jucătorii încercăm să le schimbăm mentalitatea, să le creăm o altă stare, să le spunem ce frumos e să câștigi, altfel mergi pe stradă, altfel ești privit de prieteni, de familie”, a spus Dani Coman, potrivit Fanatik.

FC Hermannstadt - FCSB 2-2

Gazdele au deschis scorul în minutul 13, prin Silviu Balaure, care a primit o pasă decisivă de la Cristi Neguț. Tot în prima parte a jocului, Andrea Compagno a restabilit egalitatea în urma unei lovituri de la 11 metri.

În repriza secundă, atacantul italian a realizat „dubla” și a dus scorul la 2-1, însă avantajul FCSB-ului a fost imediat secat după ce Daniel Paraschiv a restabilit egalitatea în minutul 63.


Echipele de start

  • Hermannstadt: Căbuz - Butean, Găman, Stoica, Medina - Dr. Iancu, Mino, Alhassan - Balaure, Paraschiv, Neguț
  • FCSB: Târnovanu - Crețu, Dawa, Haruț, Radunovic - Djokovic, Șut, Olaru - Al. Băluță, Compagno, Oct. Popescu
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!