csa steaua Daniel Oprita George Ogararu Fotbal intern

„De acolo a plecat totul!” Un oficial al CSA Steaua a răspuns acuzațiilor privind salariile de la echipa de fotbal

CSA Steaua a fost acuzată în repetate rânduri că cheltuie prea mulți bani cu salariile jucătorilor, fără ca echipă să aibă măcar dreptul de promovare în prima ligă.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 11:20
Data actualizarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 11:22

Oficialii clubului se apără, susținând că în momentul de față nu există niciun jucător la echipa de fotbal ce activează în Liga 2 care să încaseze un salariu mai mare de 6000 de euro net pe lună.

„La noi, procentul de sportivi care câștigă peste această sumă e infim. La celelalte sporturi mă refer, la fotbal n-avem niciun sportiv cu peste 6.000 de euro net. Voi răspunde simplu, probabil se știe puțin chestiunea asta.

 Și acum suntem reglementați de anumite repere, chestiuni impuse de MTS (n.r. – Ministerul Tineretului și Sportului). Un sportiv e plătit în baza unui procentaj făcut de MTS. 

Ca idee, dacă aș aduce un jucător de fotbal, el nu poate atinge un punctaj mai mare de 7 sau 8 înmulțit cu salariul mediu pe economie. Diferența de bani trebuie susținută tot din venituri proprii. Se poate face un mix din bani publici și privați”, a spus Andrei Cian, potrivit Digisport.

De unde ar fi plecat scandalul salariilor

Nemulțumit că nu a primit mărirea de salariu pe care a solicitat-o, George Ogăraru, care se ocupă de juniorii de la CSA Steaua, a susținut că Daniel Oprița, antrenorul principal al primei echipe, are un salariu prea mare pentru ce face la echipă.

Oprița a încercat să explice de unde a plecat „războiul” salariilor de la CSA: „Nu e salariu, ei au înțeles greșit salariul meu. La noi, la staff, a fost o problemă cu contractul.

Noi nu primisem banii de două luni. Ei au crezut că ăia sunt banii noștri pe o lună. Noi eram în urmă cu salariul, nu s-a semnat la timp și nu au putut să dea pe o luna, l-au dat pe două, acolo a fost problema”, a spus Oprița, potrivit Fanatik.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!