Dananae: "Am trecut prin momente grele in 2009!"

Ovidiu Dananae Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Decembrie 2009, 17:10
Data actualizarii: Marti 22 Decembrie 2009, 17:32

Fundasul Universitatii Craiova, Ovidiu Dananae, accidentat intr-un meci amical al nationalei Romaniei cu Ungaria, a declarat, la revenirea in tara dupa perioada de refacere din Olanda, ca a trecut prin momente foarte grele.

"Imediat dupa ce m-am accidentat, am simtit ca e ceva in neregula cu piciorul, mi-a trosnit foarte tare si deja m-am gandit ca stau sase luni. Cu incredere si cu ajutorul unor oameni foarte importanti pentru mine am trecut peste ce a fost greu. Usor, usor, mi-am revenit si psihic, si fizic.

Am trecut prin momente grele. Dupa atata timp cat am stat acolo, trei luni si o saptamana, chiar simteam nevoia sa vin sa iau cat de cat o pauza. Ma voi intoarce in Olanda sa continui recuperarea si sper sa mearga la fel de bine", a spus Dananae.

Dananae, care se va intoarce in Olanda la 5 ianuarie, a tinut sa le multumeasca oamenilor care l-au incurajat: "Am folosit foarte mult bicicleta si mi-a prins foarte bine. Chiar am spus ca la cat am pedalat la bicicleta, ajungeam din Olanda in Romania. Recuperarea decurge foarte bine in acest moment.

Si domnul doctor Stamatescu m-a vazut si a zis ca acum piciorul arata bine, chiar foarte bine. Am fost sunat de foarte multa lume si din federatie si de la echipa de club, si domnul presedinte Mititelu m-a sunat. M-au incurajat si aceste lucruri m-au ajutat foarte mult.

O zi in Olanda este foarte grea pentru mine pentru ca, pe zi, fac cam patru ore si jumatate de antrenament, dar asta este, trebuie sa lupt si sa ma fac bine. Altfel, nu am cum sa ma fac bine, decat prin munca pot sa-mi revin suta la suta.

Am fost foarte interesat de ce intampla la echipa mea de suflet Universitatea. Prin intermediul internetului am tinut legatura cu colegii mei si am stiut in permanenta de ce se intampla la club. Imi pare foarte rau de rezultate, impreuna cu jucatorii am suferit si eu.

Este o diferenta mare de ce se intampla acum si ce a fost anul trecut si pentru mine este foarte trist. Anul acesta aveam si noi sperante. Sper din tot sufletul sa se rezolve situatia si sa fie bine.

Au fost mai multi jucatori accidentati, nu stiu daca s-a simtit neaparat lipsa mea. Nici la nationala nu conta daca ramaneam titular sau nu, important era sa ies sanatos de pe teren din acel meci, dar asa a fost sa fie. Depinde numai de mine. Daca o sa fiu serios si o sa merit, o sa fiu convocat iar. Acum cel mai mult imi doresc sa ma fac bine, apoi vedem ce se va intampla.

Am vazut mesajele de la suporteri, le multumesc foarte mult ca au incredere in mine. Le urez in primul rand multa sanatate, ca de asta avem nevoie cu totii, si sa vina in continuare la stadion sa incurajeze baietii, pentru ca dupa acest tur de campionat sunt cu moralul la pamant.

Sunt cei mai fanatici suporteri si sper sa ne sustina cum stiu ei mai bine. Le doresc un an nou fericit, un Craciun Fericit, multa sanatate si speram la anul sa ne mearga mai bine", le-a urat Dananae suporterilor craioveni.

Dananae a mentionat ca va petrece Craciunul alaturi de familie si prieteni: "De sarbatori, in primul rand, vreau sa ma odihnesc. Vreau sa stau cu prietenii, cu familia, sa uit cat de cat de picior. Asta imi face bine. Daca uit de picior si nu ma mai gandesc la el, imi face bine. Sper ca anul care vine sa nu mai fie asa ghinionist pentru mine, pe final ma refer".

Ovidiu Dananae s-a accidentat la meciul amical al nationalei Romaniei cu Ungaria, scor 1-0. In minutul 38, dupa un duel cu Dzsudzsak, Dananae a calcat stramb si s-a prabusit pe gazon in dureri, tinandu-se de genunchi. El a fost operat la ligamentele incrucisate ale genunchiului drept, la sfarsitul lunii august. Dananae a efectuat recuperarea intr-o clinica din Olanda.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!