Dan Șucu, un nou comunicat dur! Pune presiune înainte de Botoșani - Rapid: ”Vă rog să mă credeți!”

dan sucu Botoșani - Rapid Rapid Superliga Dan Șucu
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Februarie 2023, 21:53
Data actualizarii: Marti 28 Februarie 2023, 21:53

Dan Șucu, acționarul majoritar al celor de la Rapid, a transmis un nou comunicat oficial prin intermediul paginilor clubului din Giulești de pe rețelele de socializare.

Omul de afaceri a ”încins spiritele” înainte de meciul din campionat cu FC Botoșani și a amintit de partida din tur, când Rapid l-a pierdut pe Jayson Papeau, accidentat.

Șucu a adus în discuție acest aspect pentru a le răspunde celor care consideră că Rapid a fost avantajată de arbitri în sezonul regulat din Liga 1.

Dan Șucu, un nou comunicat dur: ”Vă rog să mă credeți”

„"Stimați Rapidiști,

Cel mai tare Play-Off din ultimii ani va începe în curând și, din fericire, baieții noștri sunt calificați între primele șase echipe ale României. Vom găzdui în această primăvară cinci meciuri cu miză, pline de suspans și, credem noi, foarte spectaculoase.

Dumneavoastră vi-i doriți ambitioși, competitivi, victorioși. Dar, în același timp, și echipa se bazează în principal pe dumneavoastră, suporterii Rapidului. De aceea, îmi face plăcere să mă alătur colegilor mei, în a vă anunța că abonamentele pentru acest play-off au fost puse deja în vânzare.

Totuși, înainte să vorbim despre play-off, mă alătur dumneavoastră în a le ura baieților multă baftă la Botoșani. Vă rog să mă credeți că mă simt nerăbdător și bucuros, ca un copil, la fiecare meci al Rapidului. A fost însă un singur meci care mi-a lăsat un gust groaznic de amar: cel cu FC Botoșani, din octombrie, anul trecut.

Modul în care jucătorul nostru Jayson Papeau a fost pur și simplu "măcelărit" este fără logică și fără sens. La sfârșitul meciului adversarii au plecat fericiți la o bere, în timp ce băiatul nostru a trecut prin mai mult de patru luni de chin, și abia acum s-a reîntors. El încă evoluează cu o tijă în picior.

Și cu toate acestea, șocant, mulți dintre competitorii noștri consideră că Rapid este avantajat de către arbitri. Le urăm și lor să aibă noroc numai de astfel de avantaje. Iar arbitrul care a permis acest lucru și nu a fost pedepsit pentru accidentarea lui Papeau să știe că noi, în Giulești, considerăm că principalul agresor este chiar el.

În speranța că de data aceasta la Botoșani ne vom întâlni cu adversari cărora le place să joace fotbal, și nu cu niște rivali violenți, le urăm baieților noștri să se întoarcă acasă victorioși și fără accidentari.

Hai Rapid!", a scris Dan Șucu.

Papeau a revenit pe teren în Rapid - Chindia 2-0!

După 140 de zile în care a fost indisponibil din cauza unei accidentări, Jayson Papeau a revenit pe gazon și a bifat primele minute pe anul 2023 în echipamentul „alb-vișiniilor”.

Jayson Papeau a fost introdus de către antrenorul Adrian Mutu în minutul 58, înlocuindu-l pe Alexandru Ioniță II. 32 de minute a bifat francezul în primul meci de la revenire.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!