Dan Șucu nu s-a abținut. Mesaj public pentru Gigi Becali după victoria Rapidului din Gruia

dan sucu FCSB Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Februarie 2024, 11:20
Data actualizarii: Duminica 11 Februarie 2024, 11:20
Rapid a învins CFR Cluj, în deplasare, scor 1-0, iar giuleștenii au acum speranțe tot mai mari în privința luptei la titlu.

Rapid s-a apropiat la șase puncte în spatele liderului FCSB, care are un meci mai puțin disputat. Dan Șucu, acționarul majoritar al giuleștenilor, i-a transmis un mesaj public lui Gigi Becali după victoria din Gruia, anunțându-și intenția clară în privința luptei la titlu.

Dan Șucu: "Vreau doar atât să-i transmit public domnului Becali: Venim!"

În același timp, Șucu crede că CFR Cluj nu poate fi exclusă din calculele luptei la titlu și prevede o luptă în trei pentru trofeu.

"Bineînțeles că avem o satisfacție, bineînțeles că suntem bucuroși când ne uităm la clasament și, momentan, am ajuns la șase puncte, dar să nu uităm că FCSB joacă astăzi cu Sepsi și este favorită conform calculelor hârtiei.

Va fi o dispută foarte interesantă, însă cine o scoate pe CFR Cluj din ecuația luptei la titlu greșește foarte, foarte mult. FCSB păstrează un avans confortabil, dar eu cred că bătălia va fi în continuare foarte interesantă și, repet, nu suntem doar noi și FCSB, cum ar părea după clasament. Și CFR Cluj rămâne o echipă extrem de redutabilă și cred că va fi o competiție în trei.

Vreau doar atât să-i transmit public domnului Becali: Venim! Venim! Rapidul prinde tot mai mare viteză și spun doar atât domnului Gigi Becali: Venim după voi! Venim după FCSB", a spus Dan Șucu, pentru Fanatik.

În ultimele cinci etape din sezonul regulat, Rapid va înfrunta FC Hermannstadt, Poli Iași, UTA Arad, Universitatea Craiova și FCSB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!